Summa sidvisningar

fredag 19 november 2010

Vändningarna och Helgens Division 1.

Helt otroligt. Jag som aldrig kunde tänka mig att Balrog skulle klara SSL denna säsong.... Först och sist var den spelaren som jag kanske skulle kunna tänka mig rädda Balrog. Norling gjorde första målet och även sista målet mot Pixbo. Skräll med 100% om ni frågar mig. Kul för Stefan. Mindre roligt för Pixbo. Ja SSL är en serie där mycket kan hända. 1-1 i första 3-4 i andra tills sedan Pixbo till 3-6 sedan 6-6 time out Pixbo och sedan 7-6 7-7 och 8-7.

Helsingborg-Storvreta 0-3 till 5-3 Orutinerat av Storvreta att tappa 0-3. Det märks att man tappat spelare som Johansson och Mikulski. Orutinen lyser starkt i dem 2 andra kedjorna. Första är rutinerad... Kohonen inte heller nöjd med sin insats. Ja om han spelar också dåligt då går det inte bra för Vreta. Kohonen för Storvreta känns ungefär som Pata för Handen. Bra eller dålig jämförelse... Det får var och en avgöra.

Umeå-AIK. AIK vann och det var något som man kan kalla för snabblån att Dalen var etta. Även AIK vände. 2-0 2-2 3-2 3-3 4-3 5-3 5-5 sedan avslutade AIK med att vinna med 6-8. AIK har många rutinerade framåt i truppen. Dem 2 lite yngre är till och med landslagsspelare. Tänker då på Antener och Kim Nilsson.

Mullsjö-Warberg " Isbjörnarna trivs bäst när det är som kallast. När snön kommer dit ja då blir det ännu bättre. Snön har kommit till Huvudstaden. Warberg vann med självklara 4-8. 7 raka utan förlust Warberg går som ett blått tåg nu. Mäktigt av Hallands innebandystolthet.

Division 1.

Huddinge-Gottsunda 1. Kareliusson kommer att fixa det hela.

Tullinge-Nacka tänk att även i denna match är det i princip en mans show. Lindman kommer att dribbla sönder Nacka in i mitten och sedan Pang in i målet.

Duvbo-Farsta. Ojoj oj detta är en toppmatch värt namnet. Löthallen och Farsta glider som ett curlingklot. Duvbo är vana vid hallen och vinner därför topp matchen eller??? vad skall hända.


Vreta-Ackers. Hoppas på Ungdoms Vreta. Ackers är inte ett lag som har fallit mig någon gång i smaken. Smaken är som baken där....

Hammarby-Tillberga. Hammarby trummar på nu.... Vinst igen. Trac spelar där också nu. Kentha värvar som om han inte hade gjort annat sedan han började med innebandyn. Projektet skall bara funka det skall inte vara på kartan att dem inte klarar det verkar det som.

Sundbyberg-Livets Ord. Hur många gånger än Carola sjunger eller prästen talar gott eller att gud hjälper så förlorar Livets Ord mot Sundbyberg...

Inga kommentarer: