Summa sidvisningar

onsdag 22 december 2010

27 poäng. Skall Billy slå det??? 8 poäng behövs

Innan julen börjar så skall det spelas botten möte och poängjakten. Om nu Billy Nilsson med hjälp av sina lagkamrater gör mer än 7 poäng från sig och sin klubba ja då är det en julklapp som är värd namnet. Billy Nilsson har gjort 21 poäng. 13+8 vilket han skall vara nöjd med. Gävle sonen som har varit i toppen av poängligan i det gamla division 1 norra kan nu också hamna i toppen i SSL. Allternativt att han skulle lyckas att göra minst 3+4 om han gör 7 poäng. 2+5 skulle inte räcka då målgörare hamnar före.

4 poäng från Johan JR Eriksson så är han med topp 10. 13+5=18 som han har nu. Han behöver 12 poäng samtidigt som Billy Nilsson skall ha noll för vara etta i poängligan... Hur troligt är det att han skulle lyckas med det??? Inte så jätte troligt om du frågar mig. Det skulle vara en dunder skräll.

En annan som jag tror kan klara sig upp till topp 10 placering är Balrogs Mister Karlsson. 6+11=17 är vad han har nu. 5 poäng och ja han är med topp 10. 5 poäng mot Mora. Det skall denna man göra.

Tänka att både Mora och Balrog aldrig har tagit 3 poäng på denna säsong.

Det är nog bara Dalen som kommer att ha dansat "seger dansen" för tidigt innan jul mot Mora. Dem andra lagen vill ta seger först.

Dalens Max Wahlgren 19 år har gjort 9+13=22. Ung talang som nästan delar första platsen med drygt 10 år äldre Anton Ermling som gjort 9+13. Exakt lika mycket.

Inga kommentarer: