Summa sidvisningar

söndag 5 december 2010

Det hjälpte inte

Att Älvsjö höll sig med 5 spelare på planen hela matchen ut räckte inte. Järfälla vann ändå. Älvsjö Målvakten Örnefalk assisterade en gång.

Att Kimmo Eskelinen var tillbaka i spel för Visby. Det räckte helt enkelt inte. Seriens bästa bortaplan förening vann med 5-8. Dargren jagar nu i poängligan. Wiinberget Wiinamäki sjunker ner.

Föreningen som heter Hagunda IF har gjort det imponerande. Älvsjö och Visby har fått smaka på det. Ja jag måste göra en u-sväng och hylla Hagunda. Jag upprepar seriens bästa bortaplans förening. Laget har bra spelare både på och även en utanför.

Utanför har man en mycket bra bloggare.Att denna bloggare har fått en present av UNT visar att UNT har fått in ett bra tillskott. UNT genererar läsare och MH får present tillbaka. Precis så skall det vara.

Det var dagen det från Allsvenskan. Nu till Ettan.

Hammarby vann igen i Fredags. Denna gång mot Huddinge. Nu har uppgången börjat. Tullinge och Duvbo har fått något bakom sig som dem skall frukta och vara rädda för.

Nacka blandar tyvärr för mycket och förlorade igår mot Storvreta Ungdom.

Gottsunda torskade mot Livets Ord med 2-3

Kommande idag:

Handen åker till Uppsala. Hoppas att laget är på topp.

Gävle-Granlo kan bli en tight.

Bottenlagen mot varandra i Umeå kommer att bli jämn.

Division 1:

Duvbo-Ackers.

Sumpan-Tillberga.

Farsta-Tullinge flyttad till 5/2.

VM Bjuder idag på:

09.00 Norway - Italy
12.00 Japan - Czech Republic
13.00 Estonia - Germany
15.00 Finland - Canada
16.00 Denmark - Russia
18.00 Sweden - Australia

Observera att jag redan bytt alla till Svensk tid.

Första lite andra och sista kommer jag att satsa på att se idag. Dem andra kommer jag inte att ha tid med. Hoppas att matcherna blir jämnare än gårdagens.

Inga kommentarer: