Summa sidvisningar

lördag 18 december 2010

Ribba ut med mera.

Lasse Lindelöf sista skott ribba ut. Den var nära men TT vinner en jämn match. TT till SSL??? Benjamin Löfdahl till SSL men inte hela laget... TT kan vara glada att Balrog tog fel målvakt eller var det så att det var bara Beckius som skulle släppas??? Stoppa Pata är vinst och det märktes att TT hade mycket bra koll på den biten.

Till den andra matchen som jag hann se men bara från match minut 35. Granlo-Visby. Visby var helt klart bättre. Dem överlistar Nothén ett bra antal gånger. Dargren var ytterst nära från att vara förbi Schantz i poängligan.

Att man kan kommentera matchen själv. Det är bra. Snacka med andra medan man kollar på match är roligt.

Odelberg förlorar mot Sandåkern med 5-9

Båda matcherna på Hovet slutade 6-8. Hoppas att det kommer tillräckligt med vinster efter juluppehållet så att man klarar slutspel. Mika Kohonen bara en assist. Missad straff från honom och en U2:a.

Täby. Oscar Norrman 1+1. Lagen i Haninge kommun har gjort ett bra arbete i förmån för dem andra lagen. Rickie Hyvärinen 0+1.

Linköping som är nykomling krigar på fantastiskt och idag var de Dalens tur att förlora. 4-3 34 sekunder in i Sudden. Tänk vilken sensation om Linköping håller sig kvar i topp 8:a och spelar slutspel.

I 1 ÖS
Grönvita tåget tuffar på. Sjögren kan vara nöjd igen. 12-5 mot Gottsunda medan Tullinge och Duvbo spelar lika.

Grönvita Sundbyberg vinner 9-8 mot Huddinge.

Imorgon blir det bara angående resultat. Ingen match skall ses.

Inga kommentarer: