Summa sidvisningar

lördag 8 januari 2011

4 sekunder kvar avgörs P95 och P94 PP

När inte ens sekretariatet ser klockan och märker att klockan går trotts att det varit mål då kan det gå som det gick igår. Klockan tickar på i Sudden. Målet görs när 4 sekunder är kvar men sekket sover och klockan tickar på och klockan står 1 sekund över match slut. Sudden spelas 5 minuter men klockan står på 5.01. Hagunda spelare försöker antagligen prata bort med att klockan står på 5.01 och inget mål. och då är det redan slut. Efter mycket snack mellan domarna och sekket så blir det mål. Ja klockan stod på 4:56 när målet gjordes. Allt gick lugnt och disciplinerat det var ingen som var förbannad och började skrika riktigt ordentligt.

Jag skriver om den rysande finalen mellan Järfälla och Hagunda. Tyvärr Hagunda det blev godkänt mål och bara silver. Guldet tog Järfälla P95. Järfällas avbytarbänk hoppade,studsade med mera så fort skott kom mot Hagunda målvakten. Snacka om nerver i en final. Hagunda var lugnare.

Nummer 17 i Gottsunda dags att köra med A-laget. 17 borde börja träna med A-laget. Gottsunda körde kontringsinnebandy

Nacka och TT som spelade finalen i P94 var jämnare lag och hade flera spelare än Gottsunda som kunde avgöra. Nacka går ner sig och TT kör på ordentligt. Fick höra att den som avgjorde för TT i powerplay är född 95? Är det sant så har TT ett ruggigt 95 lag.

96:orna spelade tillräckligt längre bort för att man skulle kunna bevaka.

SWG får klart godkänt G+ nära VG. MVG då krävs sargvakter och att dem skulle kunna ha klockor så att åtminstone sekretariatet ser. Vissa stolar gungade och ryggstödet åkte av.

Bästa inom turneringen som var när TT mötte Vendelsö P94. En stol var ledig och den första TT spelaren som blev utvisad kunde sätta sig i lugn och ro. Men det var ett gäng finskor som satt där den andra utvisningsstolen var. Arash som var domare skulle bestämt ta tillbaka stolen men med hjälp av Svenska men det gick inte inte så bra... Han fick helt enkelt börja använda kroppsspråket och ta en av stolarna. Bra jobbat Arash imponerande.

Ett till inlägg kommer att skrivas och det om herrserierna.

Inga kommentarer: