Summa sidvisningar

fredag 21 januari 2011

Balrog gick vilse i Mullsjöskogen och Kommande

Balrog gick kanske vilse i skogen eller vad kan ha hänt. Resultatet 8-2 till Mullsjö är kanske väl mycket för 2 klubbar/Sällskap var på samma poäng i tabellen... Talme vart var han denna match? Helt borta eller var det så att han inte klarade av att leverera passningar till mål eller mål. Det kan inte ha hittats mycket rätt för demonerna. 2 mål fram och 8 mål bak. Det där är inte bra för Balrog. Snacka om att trampa på riktigt stora minor. Hemmaplan hjälpte Mullsjö ordentligt. Talme blev imponerad av Mullsjös målvakt men den som har bedömt det hela på uppdrag av innebandymagazinet har valt Van Keppel och Jesper Sankell före...

Det känns som om Balrog gick vilse i många lägen eller?


Idag är det en tungviktare som skall spelas. Det är inget mindre än AIK-Caperio. Jag hoppas på Caperio och 4-6 Hyvärinen öppet mål 19:45. Sundstedt gör 4-5 19:40. Vad tror ni läsare på för resultat undrar jag? Skriv en kommentar. Skulle vara spännande att se vem som är närmast. Vill ni bara tippa resultat så är det helt till 100% OK. Ni bestämmer självklart som ni vill. Vi bor i ett land där alla har sin egen rätt att gå den väg man vill!

Andra matcher som spelas idag är: Derby i Uppsala FBC-Hagunda får vi se 2? Sandåkern-Granlo. Denna gång skall väl ändå Granlo ta 3 poäng och inte bara 2 som dem gjorde på hemmaplan eller... Vi får se.

Lördagen bjuder på en hel del. Rävarna möter Dalen på hemmaplan. Känns som en 6 poängmatch för rävarna men nej nej det blir fisk igen "Torsk" 4-7. Calebsson född 81 -Wahlgren född 91 match i matchen.

Röd/Svarta Örnarna tar emot Linköping och vinner matchen enkelt. Vad sägs om 7-3? Storvreta har visat att det finns annat än bara Kohonen. Pang pang pang 90-talisterna kan detta med mål Stenberg en talang för Storvreta!!!

Umeå City kan ju bara drömma om vinst hemma. Hayo jobbar bak och ja Enström kör pang pang pang fram. Falun vinner enkelt med 2-8

Warberg-Sirius. Tyvärr Sirius men här tror jag på lilla Warberg som segrare. Liten stad men stort lag. Svensson, Canerstam, Emanuelsson Brobakken, Bult-Larsson Sjögren med mera. Ja listan kan skrivas hur lång som helst. Zalesny som vill ha en egen stol. Passar det verkligen in i ett lagspel liknande Warbergs??? Warberg är ett kollektivt tåg som går och går tillsammans och inte enstaka spelare som spelar på topp och vissa spelar si sådär. Billy Nilsson, Johan JR och allt vad dem där från Uppsala heter räcker inte till i denna match 8-5 Warberg.

Helsingborg-Mullsjö. Mullsjö går starkt nu men spelare som Manner och Kivilehto och Johnsson skall göra det surt för Mulliga Mullsjö. 8-4

Allsvenskan då. Ja skall man stanna hemma och kolla på dator eller skall man hjälpa till i Torvalla? Vad jag än väljer så kan jag tala om att jag kommer aldrig få bort allt handbollsklister och smuts från golvet och inte ens personalen kommer få bort det även om dem skulle börja idag. Så min rekommendation är: Vill du lyckas bra i Torvalla och ha det bättre än Handens spelare? Köp då skor som klarar av Handbollsklister. Där har du en fördel som blir svår för innebandyförbundet att knäcka med en ny regel.

Tänk om TT tar en trea mot Älvsjö och Hagunda vinner mot Uppsala. Då vågar jag nästan ge segern till TT och hoppas att dem värvar bra. Det behövs mer än vad dem har nu för att vara kvar.

Farsta-Hammarby och Tullinge-Huddinge. Ojojoj det är matcher det i Stockholm. Synd för alla som gillar att se division 1 att båda matcherna spelas samma dag. Men är man riktigt snabb så hinner man se båda då den är 1½ timmas skillnad mellan starterna.

Det är toppmatcherna eller dem matcherna som intresserar mig. Finns fler att se men inget för mig.

Inga kommentarer: