Summa sidvisningar

måndag 3 januari 2011

Falun,AIK och Täby.

The winner takes it all the loosers standing smal. Falun vann mot Linköping efter att. 7-0 efter 2 perioder!? Klassiska vi satt kvar i bussen... Skämt åsido Linköping har ätit mycket julmat och festat under nyår men glömt att träna? Falun verkar ha tränat ordentligt och kanske är det så att skinka och dopp i grytan byttes ut mot Falukorv som inte har lika mycket fett!? Falun hade dessutom tränat skyttet. 9-5 gissar jag tyder på att Falun slappnade av tredje perioden.

AIK. Gnagare tuggar sönder pälsen från räven. Räven klarar inte då av lika mycket. Kolla dessutom längst ner på Pixbos tröjor. " Visst är det gott med Polkagris" mums mums godis och sött är gott för en "råtta" som är AIK "klubb djur". Skämt åsido här också. AIK leder nu efter att ha spelat 13 omgångar. 13 är inte otur för AIK inte. 13 är en myt bara.

Märks det att jag hoppas på Storvreta mot Warberg idag? AIK är i serieledning efter 13 omgångar om Storvreta vinner idag mot Warberg.

Umeå-Täby. 8-12. Umeå staden som har snabbast bredbandsuppkoppling mot Caperio som är ett IT företag. Vem är "data nörden" i respektive lag. Skämt åsido där också. Täby är som ett "gröna lund". Maskinerna åker både upp och ner. Täby gör många mål men släpper in mycket mål också. Umeå kommer att helt klart hamna i +/-0 när serien är slut är det slut för Umeå City.

Storvreta-Warberg väntas idag. Örnar eller Isbjörnar? Flygande mindre kvicka eller stora jättar som lever nära dessa kalla breddgrader? Skämt åsido Kohonen och Stenberg mot Canerstam och Svensson. Kjellman mot Holtz. Dessa är topp 3 i respektive lagens interna poängliga. Innebandy på TV idag yes yes.

Dalen-Mullsjö. Skall vara en enkel 1. Men visst Kais lyckades nu är det Mais tur att försöka...

Ta denna blogg med nypa salt och glimten i ögat. Jag menar inte helt allvar och är inte här för att reta upp någon!!!

Inga kommentarer: