Summa sidvisningar

fredag 14 januari 2011

Fredagens och Helgens matcher.

Idag. Falun-Balrog. Även om Kristian Talme,Kafka Björkström,Norling med mera försöker att vinna så mycket som det bara går så kommer Falun att vinna på hemmaplan. Enström,Skog Kvist Asp med mera vinner nog mot Balrog. Motivationen: vara kvar på slutspelsplats. Det blir en säker 1.

Imorgon: Enda matchen i SSL Storvreta-Sirius Kohonen grabbar har nu Topp 3 i sikte och vinner mot Sirius relativt enkelt denna gång. Öhman studsar upp i poängtabellen... Stenberg fortsätter och Kohonen vill fortsätta vara etta i poängligan. En stark etta i denna match.

I Allsvenskan spelas 2 enkla och en jämn i morgon.

Visby IBK skall alla dagar i veckan vinna mot Sandåkern på hemmaplan 1 inget annat finns på kartan. Även om Hagunda gillar mer att resa än att spela hemma så borde man ta Hässelby. 1 så det bara skriker om det.

Järfälla-Uppsala. Uppsala verkar vara utmanaren mot TT. Nordlindh och company kommer antagligen vinna denna match. En tvåa men kan bli annat också.

I Division 1 ÖS bjuder lördagen på:

Sundbyberg-Åkersberga som kommer kommer att vara den jämnaste matchen men också den mest icke betydelsefulla matchen. 1:a

Hammarby-Storvreta Ungdom. Om nu 1000 dagar skall lyckas så är denna match ett måste och det kommer att bli mycket press framför Ungdomarnas mål.

Gottsunda-Farsta Farsta är bättre, seriens mest offensiva back skördar mer och det skall vara en klar 2.

Söndagen bjuder på:

Helsingborg-Linköping. Manner Ratsula Kivilehto med mera mot Martin Karlsson och hans skrällgäng. Känns som rutinen skall vinna när vi börjar komma längre in i seriespelet. Med andra ord jag tror på 1.

Warberg-Caperio. Inför säsongen kändes och tippades detta som en topp match. Men Caperio är inte ett lag som gör som andra tror och säger. Dem gör lite som dem vill och kan toppa men även floppa. Warberg är starka som stål och Magnus "Stålmannen" Svensson tillsammans med spelare som Emanuelsson,Canerstam,Bult med mera så blir det svårt att stoppa Hallands innebandy rike. Det blir en 1.

Pixbo-Kais Pixbo skall rycka upp sig från Caperio matchen. Pixbo skall vinna denna match på hemmaplan annars är det ett under.

Umeå-Dalen Derbydags i Umeå. Vem gör mest poäng i denna match Forsgren eller Wahlgren? Båda är på topp 10 i poängligan. Denna match skall vara 2 annars vet jag ej om Dalen är värd den plats man är på just nu.

Allsvenskan bjuder på:

Älvsjö-Handen. Hoppas verkligen på att Handen kan göra något fantastiskt mot Älvsjö och vinna matchen. Men nej det känns tyvärr som om samma visa fortsätter. 1 känns mer logiskt.

Gävle-TT Jag väntar på skrällen som kanske kommer denna gång. Gävle tog en poäng mot TT på bortaplan. Nu på hemmaplan får Gävlespelarna hoppas på lyftning. Johan "Chippen" Andersson och kompani mot Dahmén och kompani. Det luktar ett skräll kryss.

Granlo-Odelberg Mål,mål och åter mål Odelberg är både bättre och sämre där. Lyckas Odelberg målvakten och försvaret hålla detta så kan det bli en skräll 2. Odelbergs Topptrio överlistar Nothén som förmodligen står som målvakt i denna match

Division 1.

Tillberga-Duvbo och Livets Ord-Tullinge skall vara 2:or Annars kan dem likväl sparka halva truppen minst.

Inga kommentarer: