Summa sidvisningar

måndag 10 januari 2011

Gårdagens SSL och dagens match!!!

Jag börjar med Linköping-Balrog. 3:e perioden hallååå har det verkligen inte hänt någon utvisning eller mål på hela 20 minuter??? Det verkar ha varit en jämn match... Kafka får en femma och Linköpings Johan Nilsson får 4:a. Målvaktsspelet måste ha varit något enormt...

Täby körde över Pixbo som var tamt enligt http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=102&aid=40302

I Torvalla under matchen Handen-Hagunda tredje period snackade jag en kompis,Martin Noord (tidigare Handen målvakt) och en till angående Sundbom. Vi snackade om att just Sundbom spelar mest för publicitet... Straffen som han slog när det var landskamp där han står på ett ben börjar stretcha med mera och även andra Saker som Sundbom har gjort när man sett honom spela och om hans skador som han har berättat för innebandymagazinet en gång i tiden. Men igår var det annat som gällde 2+2 av denna Bron. Bra gjort. När man talar om någon så kommer det något mer oväntat eller???

11-3 till slut efter 10-0 ledning efter 2 perioder. Det kallar jag överkörning av Caperio och enormt dåligt av Pixbo!!!
http://cicciilia.blogg.se/2011/january/caperiotaby-pixbo.html

Dalen-Helsingborg... 10-8 Max Wahlgren 4+0 det luktar mål när denna talang spelar. 4 i betyg vilket var bäst av alla på planen. Får se om denna form fortsätter enda in till slutspelet och även under kvartsfinalerna. Har Dalen någonsin lyckats ta sig till semifinal??? Inte vad jag kan komma ihåg.

Mora-Storvreta klart väntad Storvreta vinst. Storvreta som nu krigar på uppåt i serien och har haft det ruggigt bra senaste tiden. 5-13

Falun-Mullsjö. 0-3 efter första vändes av Falun till 7-3 ( 2-3 efter andra perioden) 5 raka mål av Falun. Bra gjort men samtidigt väntad vinst.

Warberg-AIK Hoppas på AIK vinst... Men det som blir extra häftigt är JO Waldner mot Jörgen Persson i bordtennis. 2 OS-guldtagare bra där Warberg!!!

Inga kommentarer: