Summa sidvisningar

torsdag 13 januari 2011

Granlo jagar...

600.000 Det är den summan som Granlo BK nu jagar från Kommun.... Nyförvärv skall trilla in. Ett av dessa är Patrik Pata Andersson. Granlo som ligger sexa i norra allsvenskan, sex poäng efter serieledande Tyresö Trollbäcken, planerar flera stora värvningar inför nästa säsong och Handens poängkung Patrik Andersson finns med i toppen av önskelistan.
- Vi ska förstärka laget ytterligare inför nästa säsong, för vi vill ju till högsta serien, berättar Tomas till Dagbladet.se och fortsätter:

– Vi tittar mycket på spelare i andra allsvenska lag och det finns flera intressanta spelare i Stockholm och Uppsala. Bland annat Patrik Andersson i Handen, som är en mycket intressant spelare. Det är den digniteten på spelarna som vi är ute efter, säger sportchefen till Dagbladet.se.

Granlo hoppas att ett ökat stöd från kommunen ska ge klubben hjälp i jakten på starka nyförvärv.
– Vi har 200 000 i stöd från kommunen jämfört med SDFF och Sundsvall Hockey som får 600 000 per år. Vi ska ha nya diskussioner med kommunen efter säsongen och hoppas på ett bättre avtal till nästa säsong. Skulle vi få samma stöd som SDFF och Sundsvall Hockey så skulle vi kunna få in två landslagsmän, vilket naturligtvis skulle innebära en stor skillnad, säger Stenlund.

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=103&aid=40275
Spännande att se hur detta skall gå. Kommer Pata att flytta på sig eller kommer han att vara på hemmaplan???

Mitti i Haninge hade en intervju med just Patrik Andersson och Patrik Schantz på sidan 21 http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/haninge.html

Inga kommentarer: