Summa sidvisningar

lördag 8 januari 2011

Herr Allsvenskan och Ettan börjar igen. Lite SSL.

Herr Allsvenskan idag GGIK-Sandåkern. En match i botten. Sandåkern och Odelberg jagar Gävle. Detta kommer att göra att denna match kommer att bli ruggigt jämn.

Division 1 finns Farsta-Huddinge där jag tror på 1. Men Kareliusson kan göra annat om han är med. Åkersberga- L O 1 känns som om den kommer Ackers att vinna. Den enklaste Nacka-Tillberga. Nacka på hemmaplan mot Tillberga som är sist och kommer 100% garanterat vara där. Nacka är ett lag som kommer att störa dem mer rutinerade Hammarby,Tullinge,Duvbo och Farsta.

Toppmatcherna spelas imorgon.

Tullinge-Hammarby 2. Blomberg 22 poäng på 6 matcher kommer att ösa in mål. Imponerande!!!

Duvbo möter dem 3 bottenlag men är utan poängkung...

Uppsala-Visby En ruggig match i Allianshallen... Är Kimmo Eskelinen med eller inte? Det är en av dem stora frågorna. Hampus Dargren är han med???

TT-Järfälla Järfälla har bra PP men vad hjälper det när Benji-muren är med i spelet. Dahmén smäller in mer,Stenberg en annan skjutande back,Parnéus som får servera med fina pass. Järfälla kör med Norman och Landberg. Weiss tyvärr är han utanför spelplan. Den mannen skulle man vilja se. Talang helt klart.

Själv hoppas man att Handen rullar boll rejält för tydligen skall Hagunda vara ett lag som kör med defensiv defensiv defensiv kontra kontra kontra.Sirius-Umeå 1 Billy Johan,JR med mera skall vinna. Forsgren skall plockas bort från anfallsspelet i Umeå...

Inga kommentarer: