Summa sidvisningar

tisdag 4 januari 2011

Kan du inte sköta dina egna affärer? Ge inte råd!

Detta handlar inte bara om sport. Det handlar om allt möjligt. Att ge råd till någon kan vara bra men ibland dåligt. Om jag ger rådet att skjuta kan det gå fel, om jag ger rådet passa kan det också gå fel. Det frågas på TV om vilket lag som vinner av lag A och B kommer någon säga A och någon annan B i en jämn match. När det gäller spel som odds med mera kommer någon säga att det går si och den andra så. Tänk att man kan få en riktig ordentligt sågning.

En man som är snart 95 år och går under namnet aktiestinsen har valt att såga ordentligt. Man ska inte ge råd till andra om man inte har ordning på sina egna affärer." Denna 95 har haft rätt varenda gång han har givit råd eller??? Han sågar 1 som har givit honom råd under 90-talet men som har misslyckats 2010.

Snacka om tung 95 åring som verkligen vet hur man sågar.

Nu vet ni alla som vill bli poängkungar och världs bäst.... Det är inte er själv det är fel på om ni missar det är den som givit rådet att skjuta i läget som har fel hehe...

Gammal är äldst.

Förresten är det M med individen får klara sig själv och kommunerna och staten måste spara eller är det S med varsågod alla stackare ni kan få pengar riksbanken kan trycka mer inflation och leva på luft vad är det för trams det finns pengar så att det räcker gott om till alla?

Ja det är M som styr eftersom om ni frågar mig så har S kraschat det finansiella systemet och M måste städa precis som på 1990-talet då bostadskraschen kom... '

Med andra ord vill ni ha hallar med mera jag ger rådet att gå till företagen för att föra en diskussion med dem istället för att förvänta sig att staten och kommunen skall komma med "tomtesäcken" och betala för hallar med mera. Nej jag försvarar inte politiker... Så är det helt enkelt. Den ena kastar bort pengar den andra plockar upp dem....

Sparbanksstiftelsen har byggt 2 hallar åt Warberg på mindre än 25 år. Inom 25 år har det byggts 4 hallar i Stockholm.

Ett annat exempel är Ericsson Globe,Läckerol Arena,Löfbergs lila Arena med fler. Sponsorer Sponsorer är det som behövs!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sparbanksstiftelsen i Warberg har byggt en arena, den där Warberg spelar sina matcher och betalar cirka 25'000 kr i hyra för VARJE hemmamatch. Warbergs har själva byggt sin träningsanläggning för lite drygt 30 miljoner vilket medför en hyra på en bra bit över två miljoner varje år. Sedan är det såklart tacksamt att Sparbanksstiftelsen vill hjälpa till när det finns projekt att stötta.

Mister Micke 1988 sa...

Ok hade räknad med Sparbankshallen som första och Wictory center som andra. Men då räknade jag fel. Du som är anonym har nog mer koll än jag. Tack för svaret.