Summa sidvisningar

lördag 29 januari 2011

Lycka till Gröndal och Värvningar. Även om Hallarna

Målvakten Fredrik Gröndal har nu valt Tullinge. Ett annat Orange-Svart lag. Han fick inte stå en endaste match i Herr Allsvenskan. Dock har han stått för Juniorerna. Men nu är det slut för honom med Handen.

Finns ännu mer anledning för mig att följa Tullinge. Tullinge som jagar Duvbo för att komma till Allsvenskan. Kan Gröndal vara med om att ta Tullinge till Allsvenskan.

Snart är det slut. Har Handen värvat något eller inte? Borde jag ha koll? Ja kanske. Jag tar det som kommer det kommer. Jag använder internet för att se om det är något som har hänt. Jag ringer inte och stör. Står det inget så har det inte hänt något med andra ord...

Om lagen vill försöka dölja så visst men förr eller senare märks det ändå. Jag ser vad som är nytt och gammalt.

Upprop mot att Kommunen sänker idrottsbidrag pågår i Stockholm. Samtidigt får jag läsa att i Uppsala har man till och med kontaktat ett tyskt bolag som skulle vara med och investera. Snacka om att en kommun tror att pengar regnar till kommunen samtidigt som en annan har förstått skillnaden mellan moderaternas och socialisternas tänkande. Tyvärr verkar inte Uppsalas investering funka enligt en kommentar som lyder:

ingen investerare (AA )
Har hört ett rykte på sistone att det tyska bolag som skulle satsa pengar har dragit sig ur. Skulle förklara varför man knappt hört något alls om hallen senaste månaderna.

Tyskarna insåg väl att vinstmöjligheterna för en innebandyhall i Uppsala är väldigt begränsade.

Men det finns säkert fler rykten som florerar.

Jag är skyddar inte Regina Kevius. Jag är emot att bidraget sänks men samtidigt förstår jag att om skatten sänks så är det ologiskt att bidragen höjs. Att vi dessutom har haft en kris som visserligen inte idrotten har spätt på kommer tyvärr dock att påverka kanske också.

Kontentan: Idrottshallar behövs men det gäller att få med dem privata investerarna. Att det då följer med en högre hyra... Kostar det så smakar det.

Inga kommentarer: