Summa sidvisningar

onsdag 5 januari 2011

Rutinen är viktig.

Balrog har många unga spelare. Rutinen behövs också för att inte tappa ledningar. Dalen och Sirius om man kolla på dagsläget mer rutin på plan. Därför så klaras inte 3 poängen... Balrog spelar viktiga matcher varje match för att vara kvar i SSL. Söder förorternas hopp i SSL är Balrog denna säsong. Balrog tog 2 poäng från ett antagligen trött mattat Dalen som hade spelat dagen innan i Mullsjö.

Talme gör hat-trick + 1 assist och kommer visa sig vara en av dem om inte till och med den viktigaste spelaren tillsammans med Kafka. Talme som inte har fått tillräcklig speltid är hungrig som en estniskt varg. Enligt just Talme borde man haft 3 poäng. Talmes kommentar till IB Magget Utvisningar vi får mot oss i slutet är dagisnivå på besluten. Dalen får så billiga "pp" att jag blir vansinnig. Talme ger cred till Lundberg och Öhman som är dem 2 coacherna.

Balrog kommer närmare och närmare och förtjänar att vara kvar i SSL som det ser ut nu. Det gäller att täta ihop och sedan är det 3 poäng.

Med tanke på rutin Bodén 1+3 något som är helt klart viktigt för Dalen. Dalen krigar med AIK och Warberg om vilket lag som skall ta första platsen. Det kommer att bli en kamp som alla 3 vill vinna.

Tre-kamp även mellan KAIS MAIS och BIK.

En bloggkollega från Uppsala körde 1,70 på Dalen vinst. Det skulle vara något jätte bra... Men det blev det inte något alls.

Den som tänkt på X och tippade Balrog seger i sudden är lyckligt lottad. Grattis! 1,70 var nog småpotatis för er.

Själv kör man inte på odds längre....

Ha det bra alla.... Trettondagen kommer snart.

Inga kommentarer: