Summa sidvisningar

tisdag 4 januari 2011

Skillnaden mellan Fördel och Fördel.

Fördel när domarna helt hjälper ett lag att vinna genom att döma frislag åt laget och döma utvisningar till motståndarna är något jag inte gillar. Man skall spela sig till vinsten och inte bli hjälpt till vinsten. Tror att många håller med detta eller?

Det finns dock en fördel som jag gillar och jag gissar att många skulle vilja se att domarna hade bättre vetenskap om.

Matchen igår när Stenberg har bollen och passar Holtz och Holtz gör mål. Innan så har domaren blåst för Vreta Frislag. Om det är något som gör mig vad Conny Vesterlund kallar för gråhårig så är det dessa situationer. Jag skulle rasa och inte banga på att skrika ut ord som inte tillhör det fina folket. Övrigt gör domarna en mycket bra match. 2-2 i utvisningsminuter är tillräckligt.

Matchens bästa: Kohonens kross passning till Öhman,Öhmans skott. Samuelsson när han springer mot mål och skickar ett mycket bra skott som resulterar i mål. Kohonen agerar "extra målvakt" och blockar skottet från Zalesny, därefter kör Samuelsson på och avslut mål 2-3. Stenberg är klinisk och målar bra x2. 1-0 och 4-4.

Bults suveräna passning till Jim Canerstam som tar ner och serverar Kjellman 1-1. Klassiskt Holmer läge ( Återkommer till det senare). Hadelunds skott imponerade också 2-4.

Kjellman står nära stolpen som Holmer brukade göra. Några av er läsare kommer säkert ihåg Holmer som Warbergs poängkung under början av 2000-talet. Han hade nog lika mycket koll på vart stolpen var som Kohonen har och hade på vart hans medspelare befann sig och vem som stod i bäst läge. Warberg har länge länge kört med passning snett upp-volley eller nedtagning till andra sidan nära stolpen och avslut med mål allt som oftast.

SJ:s tåg går inte men det blå tåget tågar på norrut. Förseningar på SAS och dem andra flygbolagens flyg men Warberg är där i tid och är med.

Dalen spelade match igår mot Mullsjö och vann 6-10. Idag spelar dem igen!? Denna gång mot Balrog. Spännande att se om Balrog kan dra fördel av detta? Dalen spelarna åker en hel del mil buss eller tar dem tåg? Vilket fallet än är så kommer Dalen spelarna att vara slitna.

Gårdagens domare i TV matchen har en extremt betydligt kortare resa från Uppsala till Stockholm....

19 årige Max Wahlgren leder poängligan i Dalen. Imponerande och inte illa för framtiden snarare tvärt om!!!

Inga kommentarer: