Summa sidvisningar

söndag 20 februari 2011

Andersson+Andersson+Allsvenskan+SSL

Andersson och Andersson. Den yngre och den äldre eller Patrik och Johan. Johan har varit med och vunnit VM guld. Nu skall han och hans JIK Jönköpings IK upp i högsta ligan igen efter en säsong. Han leder nu poängligan i Allsvenskan södra med råge.
56 poäng exakt samma som Patrik Andersson i Norra. Vem som vinner Allsvenskans gemensamma poängliga återstår att se.

En sak är klar Jönköping kommer att vara bättre än Handen i tabellen.

Jönköping har SSL i egna händer. Lidköping höll dessutom på att hjälpa till... Lidköping spelade 9-10 förlust mot Landskrona som är tvåa. Lidköping är sist skall det sägas.

Nej det är inte klart i Allsvenskan. TT-Granlo 3-4. Det visar på att TT inte är oslagbara på hemmaplan. TT som körde med nu skall det avgöras. Segern i förskott kanske eller vad var det som fick matchen till en förlust? Granlo och Uppsala har chanser kvar. Uppsala som vann mot Älvsjö med 5-7.

2 Stockholms lag åker ur Allsvenskan. Gävle visade sin kraft mot stackars Odelberg. 7-3 blev slutresultatet. Odelberg får tyvärr för deras del börja tänka om i division 1 ÖS och frågan är om första trion stannar intakt??? Om man nu vill komma tillbaka så kom tillbaka med bättre försvar.. Tack på förhand. Här finns också en Johan Andersson. GGIK:s som är 8:onde plats.

Nu till SSL. Sirius-AIK 7-9... Något helt annat än när dem möttes Solnahallen och AIK totalt gnagade sönder Sirius. 13-4 blev det i Solnahallen. En av dem få matcherna i SSL jag sett live. AIK försöker med att jaga Warberg men tyvärr ser jag det som om man får vara nöjd med att vara andra väljare. Pixbo har nu sista slutspelsplatsen eftersom man vann mot Mullsjö. Helsingborg befäste sin slutspelsplats mot säkrare nivå när man hemmabesegrade Umeå City.

Imorgon kommer det mer om division 1 ÖS och serier lägre ner...

Inga kommentarer: