Summa sidvisningar

fredag 4 februari 2011

Återbuden duggar tätt,betygen,rekord och DM

Finnkampen. Är det inte tillräckligt fin? Enström och Nordgren lämnar återbud. Dem ersätts av Billy Nilsson från Sirius samt Martin Karlsson från nykomlingen Linköping. Unga spelare byts mot unga spelare. Hoppas nu att resten av spelarna som är med inte tackar nej. En spelare som saknas är Hagi. Men det kan vara att Göranssons taktik inte passar med Patrik Hagi Hagberg eller så vill Göransson testa nya spelare?

DM semifinal spelades mellan Hammarby och Caperiotäby. Bäst i Caperiotäby var målvakten Andreas Enström och två.målsskytten Patrik Hagberg som Jäderlund saknar i Finnkampen.
- Patrik Hagberg är i sitt livs form, han borde kunna tillföra landslaget en hel del, menar Jäderlund.

I varje fall får man hoppas på att det inte kommer mer återbud. Man vill se dem har fått förtroendet från landslagscoachen.

Betygen då angående SSL. Enström har 3,47 som bästa forward, Sundstedt har 3,25 som bästa back och Sjögren har 3,36 som bästa målvakt. Jansson i AIK målet har 3,29 som andra målvakt och Antener har 3,28 på 4:e plats Forward/Center. Forwards/centers har alltså högsta betygen kan man se. Andra back har 3,17 som är Mattias Samuelsson. Tredje Målvakt som är Linköpings målvakt har samma poäng.

Backar behandlas alltså med sämst genomsnitt kan man konstatera.

Rekord efter rekord duggar tätt. 15 åring har nu gjort mål och är den yngsta spelaren i Jönköpings historia som gjort mål i herrlaget. 25 år fick den förra TV kommentatorn och JIK spelaren som var med i VM 1996 Peter Ahnberg ha sitt rekord som yngsta spelare någonsin i JIK:s A-lag. Men nu är det slaget. Peter var 16 år.

Helsingborg tar in en 45-årig målvakt i laget. Måste nog vara rekord i SSL. 45 åringen är bara med som backup men att han i huvudtaget är med känns för mig anmärkningsvärt.

Nu står det klart att Älvsjö får Täby som motståndare. Det blir en tuff match för Älvsjö. Nothén Kamerer och Måwe är tillbaka i Täby. 15 lax i kassan är bra kapital för en innebandyklubb. Skulle betala båtresan till Gotland för Älvsjö (Eventuell övernattnings räknar jag inte med då)... Täby skulle nog få tillbaka sin resa till Helsingborg eller Umeå... Må bästa lag den 8:onde februari vinna. Martin Karlsson övergick från just Täby till Älvsjö. Får se hur känslan är för honom inför matchen. Caperio Täby är favoriter men bollen är som den alltid varit en rund sådan...

Inga kommentarer: