Summa sidvisningar

onsdag 16 februari 2011

Avgörs det på Lördag och söndag???

Gävle känns kanske inte bra men Odelbergs försvar läcker. Om nu Gävle vinner så känns det som om jag inte kommer att se något mer i Handen denna säsong. Det är varken upp eller ner för dem.

TT har en stor matchboll. Skall vi kalla den för säsongsboll? Granlo hemma kommer att bli avgörande. Skulle Granlo vinna så är det verkligen inte klart. Uppsala borta i Allianshallen är ingen enkel match. Granlo har bra skyttar och ja dem kommer att skjuta mycket i den lilla hallen.

(Ja den är liten om man jämför med Torvalla,Sundsvall Arena,Hässelbyhallen Jakobsbergs Sporthall för att ta exempel på stora hallar i Allsvenskan.)

Granlo med Patrik Svensson som spets, Ikonen,Samuelsson,Rahmqvist och Lehnberg. Dem behöver med hela gänget. För seriens skull hoppas jag på Granlo.

Frågan man kan ställa sig är: Hur mycket kommer det att kosta för TT att behöva hyra Eriksdalshallen kontra hur mycket dem kommer att få in via sponsorer och biljetter.... Eller kan det vara så att det blir en ny hall som blir klar till nästa säsong?

TT och Gävle vinst känns som om det betyder att denna serie är näst intill klar.

Division 1 ÖS har flera omgångar kvar. Hammarby mot Unga springande Nacka och derbyt i Sumpan mellan Duvbo och just Sumpan skall studeras imorgon.

Inga kommentarer: