Summa sidvisningar

lördag 12 februari 2011

Dags för helg. Finns mycket idag.

Men först fredagens matcher. Mullsjö JAS hade en enkel dag. 8-1 mot Södertälje 21-21 i skott. 106 i publik. Mullsjö är vidare till kvartsfinal precis som väntat. Men Jesper Sankell gjorde inte mer än 1+1. Josef med samma efternamn är det lillebror? Mullsjö visade bredd... Att Södertälje kom till Mullsjö i denna storm är starkt. Härligt att det inte blev W-O. Nygamla raketerna från Kringelstan lever igen.

Färjestadens Ö-land åker till Partille. Tur att dem har varit klokare i Ö-land och Kalmar och byggt en bro mellan. Bilarna kan köra framåt.

Blir underbart långt eller kort idag.Nykvarn som har spelare i JAS 8-del i Växjö hade juniorer med sig i hemma matchen för herrarna i division 1 mellersta Svealand.

Herrarna i Sirius åkte upp till Mora för att vinna matchen och vara topp 8. Dem kommer att vara topp 8 efter denna omgång. Att dem skall vara nere igen känns inte troligt. Warberg är klart starkare än Linköping. Martin Karlsson och kompani kan alltid hoppas på att han och hans kompanjoner lyckas få in fler bollar än vad Warberg. Det känns som om det blå tåget kommer att köra över. Sirius har 30 poäng och Linköping 29.

Visby är det hela havet stormar där? Är det tillräckligt med röjning för att båten skall kunna åka tillräckligt stabilt. Kan hoppas på en bra rapport när både IBK TV och även Gittan G är på plats. Odelberg är med all säkerhet taggade till 1000. Men räcker det. Har Visby lyckats frakta över hela truppen redan innan stormen? Gafvelin är med sannolikt hemma i Stockholm och laddar.

Live Match på innebandy.se rekommenderas också.

Det är så synd att Allsvenskan skall sluta så sent. En spelare som Patrik Andersson skulle man vilja se i SSL slutspel. Jag förstår att Handen vill ha honom till slutet och inte bli störda av andra föreningar. För Granlo är han to good to be true. För bra för att det skall vara sant.

AIK,Dalen Eller Falun skulle jag ha honom. Pata skulle ersätta Antener eller Djurling. Dalens Ermling skulle Pata Ersätta. I Falun skulle han ersätta Forwards utan den minsta tvekan.

Storvreta har Kohonen. Kohonen är som Pata en passare. Tycker att dem liknar varandra mycket i spelet. Kanske till och med för mycket. Det hjälper inte att Kohonen dessutom har bättre skytte i frislagen som han kan slå plötsligt i mål.

Täby ja kanske men känns som om jag vill ha Pata i ett stabilare lag. Täby är mera blanda och ge.

Sirius skulle jag också kunna tänka mig om dem går till slutspel.

Jag skulle inte släppa en sådan talang som Pata helt men lån skulle kunna tänkas.

Hoppas att det blir en bra helg för er alla. Min helg blir kanske innebandy imorgon men är inte helt 100 som jag skrivit i tidigare inlägg.

Inga kommentarer: