Summa sidvisningar

fredag 11 februari 2011

Dem Lägre serierna.

Hur ser det då ut i dem lägre serierna. Det skall jag undersöka idag. Division 3 till att börja med. Med bara 4 omgångar kvar av division 3 ÖS så har Värmdö 34, Tyresö FBC 32 och Trehörningen 30 poäng. Detta är jämt. Har fått höra att lag 1 går vidare direkt och lag 2 kvalar mot Norras division 2 lag och dem 2 kvallagen från division 2.

Tyresö har Tungelsta hemma,Tomtberga hemma Högdalen borta och Tumba hemma.

Värmdö har Skogås/Trångsund hemma Trehörningen borta, KTH hemma och SB borta.

Trehörningen har Tumba,S/T,Tungelsta borta och Värmdö hemma.

För att underlätta lite: 1.Värmdö 2.Tyresö FBC 3.Trehörningen 4.S/T 5.Tumba 6.KTH 7.SB 8.Högdalen 9. Tomtberga och sist 10.Tungelsta.

Mål+/- 1. Värmdö 109-67=42
2. Tyresö 89-62=27
3. Trehörningen 99-68=31

Norra trean är mer profilerad. Linus Jämntdals Rosersberg är etta med 36 poäng. Ola Thimrén och inte minst Maimon Abdallahs Grimsta AIK är på andra plats med 29 poäng. Trea är Offensiv Lidingö där förre stormålvakten Mårten Blixt kommer från 27 poäng. Töjnan och Sollentuna har 25 poäng var. Denna serie kan alltså ses som jämn och det är en hel del att räkna på. Grimsta och Sollentuna har 1 match mindre spelad.

Division 4 S går vi vidare till. Känns som om Myrängen och HaningePojkarna kommer att vara etta och tvåa. 9 poängs försprång med 4 omgångar kvar.

Norra serien är jämnare och inget lag kan utropas till segrare ännu. 2 lag har Sjöstadshallen som hemmaplan. Det är söder för mig...

I Östra delen: BK Sol och Älta är etta och tvåa. Båda på 34 poäng. Sedan har vi på 30 poäng Djurgården. Djurgården har alltså 5 serier över sig. Så att dem skall få spela i SSL med sin förening nej tack bara för att dem har ett namn.

Västra Örby IS är etta och mer tar jag inte upp.

5:A Habibi Habibti eller vad man nu skall säga. Råsunda IS leker där som. Råsunda har det kul i femman och tråkar ut tabellen. Ni kan tänka er när en spelare som Jesper Måwe Spelat en hel del med laget. Lycka till liksom att komma i kapp. Sedan han gick tillbaka har dem mött laget som är tok sist. 3 poäng bara.

B,C och D är betydligt jämnare. I D är det Haninge IBK och IK Malmen som kämpar om första platsen. B och C nobbar jag helt.

Önskar alla lycka till att komma ut till jobbet och skolan i tid... Själv gav jag upp och det känns som om jag kommer inte att gå ut en endaste millimeter idag.

Inga kommentarer: