Summa sidvisningar

tisdag 8 februari 2011

Levererar en till.

Nu märker jag att läsare finns. När jag ändå är här så varför inte leverera en till.

Jag tackar Spindlarnas Björn Kjellbris för en ny video.

http://www.youtube.com/watch?v=CJm1a61mUm0


Jag fick ett mail med den videon. Det är matchen som Sveriges U-19 förlorade. Denna Björn sover inte. Tvärt om han är vaken med sin kamera till 100% tackar och bockar. Starkt jobbat och fortsätt på den vägen du klättrar.

Får man beställa en highlights film i JAS U-19 mellan Järfälla och Älvsjö???

Förövrigt fick jag ta på 1 spännande artikel. Den ena om Balrog IK.

Balrog håller på att åka ur SSL. Dem har möte i styrelsen varje vecka. Dem jobbar hårt nu. Huddinge vet vi att ungdomsverksamhet har delats till. Men även Tumba är med i ungdomsverksamheten. Balrog har haft flyt med kval med mera. Men denna gång känns det som om lampan till "gruvan" skall släckas. TT och Järfälla har gått bra när dem har åkt ner till Allsvenskan och Jönköping är på väg upp denna säsong. Kan JIK så kanske Balrog kan också eller blir det slutet på hela historien? Det får tiden den där värdefulla tiden avgöra. Publik och sponsorarbete behövs. Kalte säger till magget att Allsvenskan är attraktivare än gamla ettan.

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=102&aid=40537

Jag glömde att det är DM idag. Vem står i Älvsjö idag? Örnefalk eller Blomkvist? Patrik Markus den flintskallige Estländaren finns har visat sin rätt denna säsong. Kan det vara så att Hinken Hinks kommer att göra något liknande han har gjort tidigare säsonger i Älvsjö? Hakim Wafa en krigare som krigar till sig poäng. Finlirare också som har tagit sin forwardroll med storm. Kanske inte kan jämföras med Hyvärinen men kan mycket väl bli lika bra.

Naturligtvis är det viktigt att hela laget producerar och hjälper till att hålla tätt.

I Caperio Täby har vi idag med all säkerhet Daniel Ramsin Täbys egen makt herre där längst bak. Framför sig hoppas jag att Mikulski och Kamerer eller Urwäder startar som backar. Tror inte att Norrman får starta. Hagberg,Hyvärinen eller Hyvärinen och Sundstedt eller Hagberg och Sundstedt. Men vilka brukar spela Center? Kan Hagberg spela Center så ser jag gärna Hyvärinen Hagberg Sundstedt. Eventuellt om Edlund spelar Center med Hyvärinen och Hagi. Sundstedt spelar med Sundbom.


Spännande citat: Ett citat som stärker att Täby vill vinna. Vi i Caperiotäby sätter stor prestige i att vinna DM, det har vi alltid gjort, säger Magnus Jäderlund till Innebandymagazinet.se.

mer finns att läsa på: http://www.tabyfc.se/aktuellt/show.php?id=4254

Kan Älvsjö chocka eller är det storfavoriten Caperio Täby som vinner...

Damerna då? Täby har ett yngre lag som måste kämpa hår för att vinna mot Djurgården. hemma fördel för Djurgården. Vilken grej. Synd att man inte kan hitta en neutral plan. Men Davies och den gamle storspelaren Roger Östergren har nog gnuggat på något speciellt.

Inga kommentarer: