Summa sidvisningar

lördag 19 februari 2011

Mycket innebandy idag men inte för mig.

Balrog mäktar med 6-8 mot Storvreta. Spelar ingen roll hur Storvreta spelade. Det var nära för Balrog... Botten och toppen är ojämn med poäng. Men har dem sämre lagen hela truppen med sig och dem bättre några borta så kan dem komma nära. Kevin Björkström är också en kort smidig spelare som använder snabbheten och tekniken före räckvidden och närkampen. 3 festis till Kevin. En av dem bästa spelarna bland Balrogs unga lag. Han är helt klart en talang som borde spela i SSL nästa säsong även om nu Balrog skulle åka ur. Balrog har fullt med talanger som man kan plocka. Sedan finns Karlsson som kanske börjar tappa lite mot dem andra nu. Sinerius och Kareliusson är spelare som man inte får glömma.

Mika Kohonen jublar inte när han gör mål mot Balrog. Snacka om att det sitter kvar även om det var ett bra antal år sedan. No hard feelings som det brukar sägas.

Hur svarar Mullsjö på detta? Pixbo på bortaplan. Ett jagande Pixbo som vill till slutspel. Medan Caleb har äventyrat i Schweiz så har marginalerna krympt ordentligt i SSL.

Det är inte direkt dem 4:as gäng längre. Dalen är med Täby är med och Pixbo har fått se sig falla ner. 4:as gäng= AIK-Warberg Storvreta-Pixbo som varit länge som topplag...

Järfälla-Handen. Skall Handen lyckas att ta sin första seger på bortaplan? Järfälla känns som om dem är i mitten bara och kommer inte upp. Det skulle stärka självförtroendet inför nästa säsong om man vann någon bortamatch.

Gamla Hammarby möter unga och snabbare Nacka. Nacka kommer att springa runt och försöka att förvirra Hammarbyförsvaret. Hammarby kommer om jag ser det rätt att köra mer med närkamper och försöka få det lite mer till en brunkarmatch. 7-8 i SD till Hammarby slutade matchen i Orminge.

PS: TT får en utbyggd hall och inte en ny hall som byggs från 0. Nybodahallen är det som byggs ut. Närmare Tyresö Centrum blir det dock. Tro eller ej det kommer att göra en viss skillnad. Längst upp är kommunerna generösa men i Stockholm är dem snåla som om det vore kris varje dag... Småland undrar om dem är ännu mer där. Dem kanske bygger med billigare företag? Småland kallas även för Snål-land. Fotbollen har tyvärr mer sponsorer och kontakt nät som hjälper till för inte är det elever Tyresö Gymnasium som byggt den nya läktaren.

Hoppas att alla ni som läser hade en bra Fredag och har en bra helg. Själv var man hos tandläkaren och drog av 2 visdomständer som hade blivit infekterade... Allt annat än roligt var det. Penicillin kur och värktabletter i fortsättningen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hörde att victor skoog inte tar plats i någon femma i sumpan, har svårt att tro det, har du hört något om det

Mvh

dj... bra sida