Summa sidvisningar

fredag 18 februari 2011

Nu börjar satsningar.

Det som kan kosta 4,5 miljoner skall kosta 80 miljoner. Varifrån kommer dem där 80 miljonerna. Är det verkligen 100% kommunalskatt eller är det även från statlig skatt? Statliga skatten som vi Stockholmare och dem andra betalar för. Sedan tar dem där "stackars" där uppe hela kakan?

80miljoner kostar alltså en ny hall.

Tack och lov får Tyresö också en ny hall. Vart skall den ligga undrar jag. Kan det bli så bra att den är närmare Centrum? Jag personligen skulle bli riktigt glad. Deras nuvarande hall är långt ute i det stora Tyresö och är mer som en gymnastiksal för en skola som inte ens är på gymnasiet nivå.

Även våra så viktiga hjärnor skall det nu satsas på. Hjärnvecka i Tranås. Ganska långt bara för en huvudstads bo men hoppas att det går bra för insamlarna. Kohonen och Stenberg bl.a. spelar uppvisningsmatch.

Djurgården damerna då webbsänder och skänker också till Hjärnfonden.

Sirius hjälper till med Ronald MC Donald i Uppsala. Detta i samband med deras hemma match mot AIK.

Det sista är AIK som får statens stora spelmonopol som huvudsponsor. Svenska spel som har egentligen monopol men ändå inte. Ja i butikerna har dem monopol men över internet finns det många jätte företag som härjar och som är svåra att stänga av från den Svenska marknaden.

Kan det vara så att Svenska spel har blivit ett vinstdrivande företag som försöker locka till sig spelare?

Som vanligt i sponsorfall så är det hemlig summa. Brukar oftast vara den varianten om det inte är så att någon ny hall eller material är med i spelet.

Varför är en bra fråga. Vad finns att dölja i det hela. Är det rädslan för avundsjukan eller är det något att det skall inte protesteras?

Oddset skall nu stå på tröjorna. Det är nog det som är skillnaden från förr. Detta kan kallas för tilläggs avtal... Det är alltså något som tilläggs på dem gamla avtalen.

Svenska spel har tappat kontakten och nu vill dem återta den.

Den stora frågorna följande, 1: Skall Statens bolag hålla på med reklam och vinstdrivning. Räcker det inte att vara sponsor skall det verkligen behövas PR också. 2 Håller Moderaterna på att sälja ut Svenska spel?

1 kommentar:

Anonym sa...

Tyresö får ingen ny hall utan det är Nybodahallen som byggs om och byggs ut.