Summa sidvisningar

söndag 13 februari 2011

Tänk om.

Det där med tänk om kan vi ta senare. För mig var det kul igår. Många olika diskussioner. Bl.a. om Hockey. Så är det när en har hållit koll på Huddinge och en annan som är AIK:are. Började med om att AIK nu satsar på juniorer. Det är bra med långsiktigt tänkande. Sedan blev det mer snack om Nynäs och Huddinge. Jag fick höra att Nynäs är rena rama Pekka historien. En snubbe vid namn Pekka som kan blåsa bubblor som inte finns. Pekka var en bluffmakare och körde ner 1 Nynäshamn Företag i botten. Pekka lovade hockey löner men dem fanns inte i hans kassa. Spelarna sprang bort och till slut puttades han bort. Pekka Peltola. Pekka är mannen som går in och tigger pengar genom att säga att han har en bra produkt på gång men i själva verket är produkten att han skall stoppa in all-in i egen ficka.

Men okej vi glömmer det där och kör vidare. IBK Handen vann. Tänk om andra kedjan kunde producera i ännu fler matcher. Men nästa säsong kommer kanske Handen på topp 6 och nosar dem där riktiga topp lagen från första till sista omgång och aldrig vara under.

Tänk om Hagunda skulle vinna idag. Då skulle åtminstone toppen vara jämn. Det skulle bli ytterst viktiga matcher nästa helg. Älvsjö-Uppsala och TT-Granlo skulle ha full betydelse och det skulle kämpas ordentligt. Gävle-Odelberg är nästa helg är en måste match för Odelberg.

Jag kommer in på ämnet hallarna igen. Tänk om inte taken skulle vara så dåligt byggda eller att man skulle renovera oftare då skulle matchen Farsta-Sundbyberg spelas igår... Läckande tak som orsak från domarna. Aj aj.

Tänk om buss 840 kunde åka på söndagar också. Då skulle jag slippa den tråkiga 824 som tar drygt 45 minuter mellan Haninge centrum och Tyresö Centrum. Skillnaden är att 824 åker runt hela norra Haninge och runt hela trollbäcken känns det som + södra delen av Tyresö. På sommaren har jag medvetet joggat från Trollbäcken och samma väg som 840 kör ner till Bollmora. Men nu på vintern är det både halt och kallt.

Inga kommentarer: