Summa sidvisningar

måndag 21 februari 2011

Toppen av Norra Allsvenskan och Division 1!!!

N.Allsvenskan står naturligtvis för Norra Allsvenskan. TT, Uppsala och Granlo skall vara med.

1: TT i Lilla skolgymnastiksalen Strandhallen byggd 1998 ( Skolan är Strandskolan) kostar det 80 kr för vuxen. Golvet är sportgolv, Teraflex plast. Egen liten kiosk finns.

Intern Poängliga ledare är Parnéus med sina 33 poäng vilket ger en delad 10:onde plats inom hela Norra Allsvenskan. Rutinerad få om man ser till åldern. Har hunnit spela med AIK där det dock var för hård konkurrens och på den tiden var Fischer Kranberg med mera i bättre ålder. Assistligan leder han också med 20 poäng.

Jonas Dahmén leder skytteligan med sina 16 mål. Han leder också utvisningsligan med 19. Det är backarna som producerar mest.

TT är ett lag som sköter sig bra på planen.

Det är blandat med egna talanger och andra spelare. Mycket är från närkommunerna.... Men Matsenius kom från Warberg till TT.

110-71 i målskillnad vilket betyder +39. Släppt in minst i hela serien.

Värvningar: Sebastian Stenberg från Balrog

Det var allt från TT

Uppsala nästa.

Uppsala FBC. 3 in 1. Årsta Nyby och Sten Sture har blivit Uppsala FBC. Helt nytt namn med andra ord. Dem spelar i en hall som heter Allianshallen. Det är matta. Om det är Café kiosk eller restaurang inne i hallen vet jag ej eftersom jag varken varit där som spelare eller publik.

Markus Nordlindh leder interna poängligan med sina 36 poäng och assistligan med 22 pass.

Clas Englund leder skytteligan med sina 19 fullträffar.

Utvisningsligan är det 2 som har 8 minuter var. Niklas Wallén och Jonas Hruby är det som delar.

36 poäng och 113-82 +31.

Uppsala är ett lag som inte gör det fula onödiga...

Gabriel Oredsson har kommit från Uppsala IBK

Granlo: Sundsvall Arena är hemmaarena. Det känns som om det måste finnas Café eller kanske till och med Restaurang.

Patrik Svensson poängkung med 40 poäng och assist kung 31 vilket han är trea med i hela Norra Allsvenskan.

Petri Ikonen är målikonen med sina 18 fullträffar.

Daniel Ekman med sina 16 minuter är den som fått vara mest i utvisningsplatsen.

35 poäng med 100-84 bara +26. Granlo är sämst av topp 3 både + och - men kan glädja sig med att man helt klart utan minsta tvekan är publikbest.


Tullinge,Hammarby eller Duvbo. Med bara 5 omgångar kvar är det dags att undersöka lagen mer än någonsin.

Tullinge satsar lite som Handen med spelare som har moderklubb i närheten. Många av dem gamla rutinerade Tullinge spelarna kommer från just Tullinge eller Balrog eller Salem. Även dem yngre spelarna är från Tullinge eller Balrog eller Salem. Tullinge spelar i sin egen hall döpt till FBI Tullingehallen. Där har man även egen liten kiosk. Den är ung och byggdes 2002 med parkett golv om jag inte sett fel... Innan dess var det Storvreten i Tumba som gäller... I Tullingehallen hänger det tröjor och det är inte vilka tröjor som hellst.

Det är:
* Nummer 3: Peter Pripp, en av föreningens grundare
* Nummer 13: Michael Deresjö, två europacup-guld och ett SM-guld, tillbaks i FBI sedan 2005
* Nummer 20: Björn Nyström, har gjort och gör fortfarande väldigt mycket för FBI Tullinge
* Nummer 21: Gustaf Ericson, SM-guld 2006 med AIK och nu åter i FBI Tullinge sedan 2007/08
* Nummer 33: Danne Bron Sundbom, elitspel i Caperio/Täby, Caperio/Råsunda, Haninge, Balrog, Högdalen, Basel Magic, Fornudden, Hammarby
* Nummer 10: Jim Eriksson, elitspel i Balrog och tillbaks i FBI Tullinge till säsongen 1997/98
* Nummer 80: André Lindman, elitspel i Balrog numera i Tullinge igen.

Gustafs lillebror Jacob är numera kapten.

Interna poängligan leder Lindman med sina 38 poäng och leder målligan med 28 mål. Assist leder dock Jacob Ericsson med sina 16 assist.

Alex Wallberg är den som sitter mest i utvisningsbåset. Totalt 28 minuter.

Tränare Dick Lovén Moderklubb Salem och Kristoffer Axelsson Moderklubb står ej på hemsida men jag chansar på Högdalen och Frank Fjärdsjö Moderklubb Skogås/Trångsund. Lagledare Daniel Midelf Moderklubb Vendelsö.

Tullinge har inträde på 20 kronor.

Värvningar under säsongen har varit Fredrik Gröndal från Handen.

Tullinge har 41 poäng och 112-72 i målskillnad vilket är lätträknat +40 vilket är både minst mål fram och bak.

Tullinge har: Åkersberga hemma, Nacka Borta, Storvreta borta,Farsta hemma och Duvbo borta.

Så ser det ut i Tullinge.

Duvbo: Spelar i Löthallen precis vid Sundbybergs IP. Byggår hittar jag ej. Vad jag kan minnas så finns varken restaurang eller café. Men Sundbybergs centrum är nära och det finns även restauranger längst vägen. Byggnads år vet jag ej. Men jag vet att det är Parkett golv.

Poängligan leder Robert Karlsson med sina 38 poäng 25+13. Men komiskt nog leder han varken mål eller assistligan. Han är 2:a i båda.

Assistligan delar han på 15 med Johan Sundberg. Leder gör fortfarande Erik Isaksson trotts 3 matchers avstängning med sina 28 assist. Han leder även sammanlagda assistligan för hela serien.

Johan Lundqvist leder målligan på 25 mål. Lundqvist är värvad från Caperio. Utvisningsligan är inte svårt att gissa. Erik Isaksson 33 minuter vilket också är mest i hela serien.

Duvbo har 40 poäng och målskillnad 142-107 +35. Duvbo har släppt in mest och är mellan Tullinge och Hammarby när det gäller gjorde mål. Det ger sämst målskillnad av dem 2.

Värvningar: Henke Nilsson från Visby.

Storvreta Borta, Farsta Borta, Nacka hemma, Åkersberga borta och Tullinge hemma.

Duvbos tränarstab är mest okänd för mig.

Tack till Tullinges hemsida

http://www.laget.se/fbitullingeherr/26808-start.html som skrivit moderklubbarna och har hela truppen framme.

Hammarby: Vill bli söders stolthet även inom innebandyn. Ni vet säkert redan vilka spelare och ledare som finns med men jag drar upp allt ändå. Hallen är Eriksdalshallen som är helt kommunägd och byggdes långt före innebandyn började. Enligt Wikipedia 1937-1938. Då räknar jag inte med dem renoveringar som säkert gjorts... Eriksdalshallen har Café som dock inte är Hammarbys. Privat ägt eller kommunalt vet ej men chansar på privatägt.

Poängligan leds av Blomberg som jag skrivit innan. Målligan delar Jonathan Grip och Douglas Johnsson. Assistligan leder Blomberg med 21 poäng. Utvisning leder Hampus Modigs som har suttit 16 minuter.

Hammarby har inget egen produktion alls. Här handlar det om att fastna i Sjögren händer. Mycket Värvningar och spelare som spelat i högsta serien. Men frågan är om meriterna räcker för att skrämma resten av lagen. Det räckte nästa förra säsong men Örebro stoppade dock tåget i kvalet till Allsvenskan.

Mitman och Nordström 2 rutinerade ledare som varit med länge inom sporten. Lagledare alias Ante på innebandysnack känns som om det är på förälder nivå eller har han spelat/tränat/varit lagledare på liknande nivå tidigare???

Egna talanger finns inte. http://innebandysidan.freeweb.me/
Drivs av en Hammarbyare som börjat analysera hela serien nu... 50 kronor vilket är dyraste inträdet. Hammarby har säkert också dyraste hallhyran.

Värvningar skulle göra en otroligt lång lista som jag icke orkar med... Hammarby har 38 poäng och har 162-94 +68 i målskillnad. Hammarby är starkast framåt men är sämre än Tullinge bakåt.

Hammarby har den enklast serien som jag skrivit under gårdagen.

Imorgon kommer det liknande angående topp 4 i SSL + SSL matchen som spelas idag.

Inga kommentarer: