Summa sidvisningar

onsdag 16 mars 2011

Bygg från Grunden.

Innebandy med AIK visst.. Men denna gång är det Hockey som gäller. HV71 är kaputt. Detta mot AIK som har ett bra lagbygge. Laget före stjärnorna är något jag ger tummen upp för. Det gäller att föryngra och satsa på blivande namn och inte på namn som redan har varit med i 10 år och börjar bli avdankade.

Tänk att innebandyn har sådana som Rasmus Sundstedt, Kim Nilsson, Henrik Stenberg. Innebandyn är inte en ekonomisk topp sport. Men man måste inse att både stora spelare och stora jättar är på väg. Ta t.ex. Pixbo. Där har du en stor jätte som investerar i innebandyn och förstår att det finns tillväxt för sporten.

Innebandyn är på tillväxt nivå. Det gäller att förstå att det är ingen sport för den som försöker hitta en stabil ekonomi. Det är för den som vill utveckla en rolig och trivsam sport som kommer att växa till en kassako i framtiden.

Det gäller att ha "Is i magen" och vara kylig och tåla att det inte blir några miljon belopp direkt när man börjar steget mot eliten.

Dalen har börjat med Talangjakt och vips så går det framåt. Jonas Svahn född 1991 svara med att sätta in sista bollen. Brännberg i Pixbo gör 2+0 samtidigt som Caleb gör 1+0 vilket är 1 mål mindre...

Delborn och Dahl var dem som saktade ner tempot för Pixbo enligt källan innebandy enligt mig.

Storvreta Täby och jag hoppas på att Hedengran ,Sundstedt,Stenberg och dem andra som är födda på slutet av 80 talet och början på 90 talet kliver fram.

Samma gäller när Warberg-Linköping och AIK-Falun spelar. I AIK-Falun kommer Kim Nilsson och Enström kliva fram om dem är med.

PS: Kom ihåg att alla har vi varit små och växer och blir större och större. Så är det också med sport. Allt tar sin tid. Det är dags för innebandyn att visa framfötterna för idrottsmarknaden för det är då som tillväxten kommer.

Inga kommentarer: