Summa sidvisningar

lördag 5 mars 2011

Gårdagen...

03.06 Utvisning U2 Viktor Klintsten (Liggande spel) Får målvakten inte ligga ner??? Något komiskt är det i detta. Nu missade Kim Nilsson straffen som tilldelades AIK. Men AIK gjorde 3-1 på Powerplay och marscherade fram till 3-4. Vad gjorde Klinsten? Någon läsare som var där och kan skriva om hela situationen. Hur som helst grattis AIK som vann och kopplade greppet om andrahandsvalet. Storvreta riskerar att få sista ordet. Det sista ordet som inte många vill ha. Kohonen var inte med och då har AIK en mer öppnare port för att ockupera fyren. AIK har en bredare trupp än Storvreta. Första femman om dem är intakta är jämnare men rutinen lyser gul som en sol över AIK medan den är mer blodröd i Storvreta.

Balrog jagar för att vara kvar i SSL och det var Mikael Karlsson som sköt sista skottet i matchen mot Caperio. Grattis Balrog för 2 poäng i Tibble.

Pokerspelande är problemet. Poker på kvällarna för spelarna i Balrog. Jag förstår att innebandyn inte är något som triggar upp plånboken. Poker har bättre utdelning både procentuellt och när man ser till eget kapital.

Duvbo vann med 4-5 mot Farsta. Robert Karlsson avancerade till poängliga ledare som lite extra utdelning. Tullinge 47 Duvbo 46 eller Hammarby 44 poäng efter vinst imorgon mot Tillberga. Vilket lag vinner serien återstår att se....

Inga kommentarer: