Summa sidvisningar

söndag 6 mars 2011

Mullsjö svarade, TT ökade och Betydelsematcher.

Men vi börjar med att Linköping tog 1 poäng mot Dalen + ett steg närmare slutspel. Anmärkningsvärt att man har -2 i målskillnad med 2 matcher kvar att spela.

Mullsjö svarade på Balrog och har allt i egna händer. Slarvar man så får man skylla på sig själva nu och klarar man så får man hissa upp sig själva. Nu söker dem huvudtränare. Det hjälper verkligen inte att huvudkonkurrenten Jönköping är på väg tillbaka mot SSL. Snarare tvärt om det förvärrar nog möjligheterna och Mullsjö blir mer och mer tvungna att ta in från egna led. Å andra sidan har man fördelen av att ha varit en plantskola med duktiga ledare. Vad som händer får vi se.

TT ökade på sin serie ledning. Uppsala borta och vinst i SD efter stark vändning. 3 mål på exakt lika många minuter för att sedan avgöra i SD. Det fattades spelare men ett topp lag har många spelare som vill vara med och vinna. Entré pris högt när det är seriefinal. Smakar det så kostar det. Det var antagligen det som Uppsala hade som tanke när dem satte sitt pris för att komma in. En seriefinal spelas inte varje helg.

Allsvenskan Norra idag: Gävle-Hagunda 17:00

Alsvenskan Södra: Växjö-Landskrona Andra placerade Växjö mot Tredje placerade Landskrona. Växjö kommer längre fram att möta Jönköping hemma.

Bottenmatch i division 1. Skall det kyrkliga laget Livets Ord komma ikapp Sumpan eller skall Sumpan rycka ifrån och vara på säkrare mark? Innan den matchen spelas Gottsunda mot Huddinge. Vinner Gottsunda så är man närmare Livets Ord och Sumpan.

Gottsunda-Huddinge klockan 14:00 och Livets Ord-Sundbyberg 17:00

Inga kommentarer: