Summa sidvisningar

måndag 7 mars 2011

Ner och Upp.

Kais Mora i SSL tyvärr det blev ingen fortsättning. Det blev utslag i första ronden. Men visst var det mycket förväntat att just Mora inte skulle få plats i SSL denna säsong. Det är bara att kämpa tillbaka och bättre lycka nästa gång. Man slipper resorna nedanför Stockholm vilket är ett + när det gäller utgifter eftersom dem minskas. Huruvida sponsorintäkterna och publik intäkter har ökat/minskat under SSL säsongen är en helt annan femma.

Odelberg,Sandåkern och Hässelby tyvärr för dem så är det en division ner som gäller. Borta starka Hagunda lyckades tyvärr för Odelbergs del inte med att besegra Gävle. Gävle är där med kvar i Allsvenskan och lyckades med att inte vara från topp till flopp. Sandviken konkurrenten är på god väg upp också.

Tillberga har visat upp 2 poäng vilket är ruskig botten fallande kniv.

Gottsunda vann dock mot Huddinge med 8-4. 3 hyperviktiga poäng för Uppsalalaget. Livets vann på SD 7-6. Inte klart alls med andra och tredje lag som åker ner. Sumpan har fortfarande 2 poäng + på Livets och 3 på Gottsunda.

Ännu längre ner i Seriesystemet... Nynäshamn bara 1 poäng tagen denna säsong. -236 är det rekord i insläppta mål eller??? En tragedi i alla fall hur man än ser det.

Upp får vi se lag som: Thorengruppen: Carlbom är framme och visar sig i nästa säsongs Allsvenskan... Alba håller som skrivet på att komma upp. Malmö behöver 1 poäng eller att Tvååkers tar en poäng eller mer från Munka precis om en vecka. Östra Jönköping kommer att spela i Allsvenskan Södra nästa säsong. Så ser det ut utanför Stockholm. Stockholms/Uppsala ettan är inte klar för upp gång ännu. Bollstanäs och Kungsängen är 2 nya klubbar som kommer att spela i den. Den tredje vet jag ej...

Inga kommentarer: