Summa sidvisningar

lördag 12 mars 2011

Slutspel-underskatta inte. Allsvenskan imorgon och division 1 idag.

Ett starkt kort räcker inte oavsett vilket kort det är som finns med. Kohonen är Storvretas Ess. Ett Ess som behövs om nu Storvreta skall klara att vinna mot motståndaren. Kohonen vilas inför slutspel. Oavsett vilket lag man nu får möta så skall inget lag underskattas. Kohonen måste vara med från match 1. Även om han är småskadad så skall han vara med. Alla skall vara med för att Vreta skall lyckas försvara sitt guld.

Linköping skall inte underskattas. Slutspel och det är bara att börja om från 0-0 och köra på. Kolla bara på ett praktexempel som AIK-HV71 3-0 i matcher. Linköping innebandy är likt AIK Hockey ett ungt lag som tar steg för steg. Linköping skall bli både kul och spännande att följa under kvartsfinalerna.

Linköping innebandy kommer precis som AIK Hockey kriga för varandra och bollen är det som skall in i målet denna gång.

Det känns som om dagens spänning inte är att se innebandy matchen utan att se vilka som möts i kvartsfinalerna...

Allsvenskan bjuder inte på något speciellt idag. Imorgon kommer TT att bjuda på lekstuga och 1 steg närmare SSL när Sandåkern gästar Strandhallen. Men Uppsala och Granlo kommer med all säkerhet också vinna mot sina respektive motståndare. Söndag är det som gäller för att se vad som händer med Allsvenskan.
Men i Division 1 Storvreta med sina unga spelare kommer att spela hemma idag mot Tullinge. Den stora frågan är vad Storvreta har för spelar material i denna match.

Sundbyberg-Hammarby speltiden är 14:00 vilket är en timma efter att Duvbo-Nacka har börjat om allt är som det skall. Duvbo-Nacka spelas alltså 13:00.

Nacka och Storvreta spelar bara för placering men varken upp eller ner.

Livets Ord förlorade mot Huddinge. Skulle man ha vunnit den hade man pressat Sundbyberg ordentligt.

Gottsunda tar idag chansen att vara kvar i division 1 ÖS.

Vi får se vad som händer. Ställ gärna frågor eller annat om något är oklart eller om ni undrar över något. Hoppas alla får ha en bra helg.

Inga kommentarer: