Summa sidvisningar

torsdag 10 mars 2011

Sorgens dag i Botkyrka innebandy. Mer Intressant.

Balrog tyvärr tjocka damen har sjungit sin sång nu. Botkyrkas stolthet inom innebandyn har nu fått se det värsta i sin historia. Det blir Allsvenskan Norra nästa säsong och det kan bli så att det blir Botkyrka derby om Tullinge lyckas vinna Division 1. Balrog-Tullinge är något som kan förväntas nästa säsong. Det finns spelare i Tullinge som representerat Balrog. Andra spelare har spelat mot Balrog.

Kommer någon/några av spelarna i Balrog att släppas till just konkurrenten Tullinge?

Vart kommer Karlsson och Talme + dem andra som platsar i SSL att spela?

Hur kommer det att gå för Balrog i fortsättningen?

Kommer dem att lyckas göra en TT? Det som Jönköping ett annat klassiskt lag håller på med. Jönköping kan jämföras med Balrog. 2 Föreningar som har varit med så länge som det går i Elitserien. Men inget varar evigt. Nu får vi se hur SSL utvecklas.

Vilket är nästa liknande lag som kommer att få ta en vända ner?

Huruvida detta behövdes eller inte är jag verkligen inte rätt man att svara på. Vissa vill nog se nya lag och nya tankar och krafter och vissa ser säkert lag som Balrog som heliga kulturbärare som skall vara där hela tiden. Jag kan bara komma med min åsikt men den är inte mycket till värde.

Skulle vara kul att få läsa vad mina läsare tycker.

Kommer det att bli en debatt angående detta i Stockholm?

Annat mer Intressant AIK och Järfälla skall samarbeta. Nu alltså AIK Hässelby och Järfälla.

Med en samarbetspartner som AIK kommer vi att ha ett ännu mer professionellt utbud. Att vi dessutom kan erbjuda våra största talanger regelbunden träning med AIK är jag övertygad om kommer att attrahera ännu fler spelare till Järfälla”, säger Mikael Nordström, Sportchef i Järfälla IBK.

Djurling och Antener lämnar AIK! Båda kommer att landa i Schweiz. Anti packar alltså för hemresa och Djurling följer med.

Mer om detta finns att läsa på innebandysajten och AIK:s hemsida.

Domstolen har nu stoppat Bygge i Uppsala kommun. En innebandyhall skulle byggas. Men det har tydligen hänt utan att det har delats ut ett tillstånd. Varför får dem inte tillstånd? Är det något fel med bygget? Vilka äger marken? Det handlar inte ens om pengar utan bara ett tillstånd som skall skrivas på...

Inga kommentarer: