Summa sidvisningar

fredag 4 mars 2011

SSL och vilket lag skall dit???

Warberg vann med 4-1 mot Mullsjö. En vinst är en vinst alltid och Warberg kommer att stå som segrare i serien. Men slutspelet anser jag är viktigast och vi får se hur det går för Warberg där. Ingen Magnus Svensson i varken assist eller målprotokollet. Var han med i spelet? Warberg har Webb-TV jag vet men det finns annat här i livet än att bara se innebandy och blogga. Grattis Warberg i alla fall nu har ni vunnit äran att vara första väljare.

Storvreta-AIK är dagens match och inte gårdagens. Jag var lite för snabb. Kim Nilsson leder fortfarande poängligan,Stenberg tvåa och Kohonen 4:a. Det gäller för AIK:s andra kedja och tredje kedja (om man har någon) att spela bättre än Storvretas 2:a och 3:e. AIK:s Powerplay mot Storvretas boxplay och tvärt om... Det gäller att hålla sig på rätt sida om sargen för annars ökar risken för att det en smäll bakåt.

Caperio-Balrog skall vara en enkel match för Caperio som kör knock out eller??? Caperio är inte det laget som man går säkrats med men deras egna golv skall inte stoppa dem... Snarare tvärt om.

Mora-Mullsjö Mullsjö skall vinna denna match mot Mora. Ett Mora som redan är utslagna. Mullsjö krigar nu mot Balrog. Mullsjö har 4 poäng till fördel men kampen är inte slut ännu. Men matchbollen är solklart i Mullsjös händer och inte i Balrogs.

Resten av matcherna som spelas i helgens SSL omgång är inte lika viktiga matcher. Placering 5-8 spelar inte roll och 9-11 känns ännu mer som bara något som inte spelar roll så mycket.

Men i Norra Allsvenskan möter Uppsala-TT och det är 2 poängs fördel för TT. 2 poäng som kan omvandlas till minus 1 imorgon. 14:00 skall matchen starta enligt alla beräkningar. Den som håller sina nerver bäst kommer att vinna denna toppmatch. Älvsjö-Granlo 2 kan göra serien ännu mer spännande.

Södra Allsvenskan hade sin toppmatch redan förra omgången då Jönköping vann och har en klar fördel. Växjö är tvåa. Toppmatchen var dock Landskrona-Jönköping. Växjö tog sig förbi Landskrona.

På återseende imorgon.

Inga kommentarer: