Summa sidvisningar

onsdag 9 mars 2011

Svårslaget Golv.

Inte Storvreta Inte AIK och Inte Dalen. Nej faktum är att när vi kommer till slutspelet så är det bara 1 av dem topp 4 lagen som vunnit borta mot Linköping. Det är Warberg som har lyckats med bedriften. Vilket lag vill välja Linköping då??? Det kan man undra utifrån den fakta som finns att ta fram. Hemmaplans fördel 3 gånger mot bortaplan 2 gånger för 1-4 dock vilket gör det svårare för skrällar i ett slutspelet. Så kommer det också vara med Linköping. Eftersom dem kommer att ha 3 bortaplans matcher mot sig så kommer dem med 99% säkerhet inte att klara sig från kvartsfinal. Skulle dem nu lyckas så är det för mig en skräll.

Det finns duktiga spelare men frågan är om dem är tillräckliga...

Hallarna är konstruerade olika och olika bolag/byggnadsingenjörer och arkitekter har ritat upp hallarna såklart. Material är också olika och dem som har golvmatta är inte lika sugna på att köra på parkett och tvärt om. Tyvärr så spelar det ibland roll även om det inte skall göra det i SSL. Man kan tycka att spelarna borde vara tillräckligt behärskande.

Många är nog rädda säger intervjuare på http://www.corren.se/24corren/#category=5090284&date=2011-3&clip=5559558&startTime=0m0s i samband med att Marcus 29 Johansson för Linköping intervjuas på slutet.

Kul att media har börjat ta Innebandy på fullt allvar och börjat sända/ skriva rapport.

UNT och Corren med mera.

Det skall följas med spänning vilka 4 lag som går till semifinal och senare till den stora finalen i Ericsson Globe som den numera heter...

Spänningen lever i SSL:s bottenvåning. Kan Balrog verkligen ha mer tur än om man blir kvar i SSL denna säsong. Mullsjö-Sirius idag är något som Balrog hoppas på blir 2:a Sedan måste Balrog vinna på fulltid mot Sirius på Lördag. Detta är en rysare av sitt like.

Sista ordet är inte sagt ännu. Steg för steg börjar säsongen 2010/2011 gå mot sitt slut.

Inga kommentarer: