Summa sidvisningar

onsdag 24 augusti 2011

Den som äger bestämmer pris

Kontrakt är något för att styrka rättigheter till spelare med mera. T.ex. har vi hus lägenhets kontrakt. Även hyreskontrakt är till för att man skall ha rätten att till att få hyra. Det finns dock ett ordspråk som man skall komma ihåg! Muntliga avtal är inte värda dem skrivna på. Det finns en hel del som måste lösas. Parterna måste komma överrens. Säljarna vill ha ett pris och köparna ett annat. Det går inte bara att flytta på sig och tro att allt kommer att lösa sig huxflux. Så går det inte till i denna värld. Detta gäller även sportens värld. Skall du plugga i ställe 1 så betyder inte det att du kan flytta byta klubb direkt om kontrakt finns. Låter inte det ganska logiskt att avtal är till för att följas?! Bryter du kontrakt så får du inte börja byta klubb förrän kontraktet går ut. Så är det helt enkelt.

Pata och Beckius fallen är ganska liknande men ändå inte. Det finns paraleller. Tro eller ej. Ni kan säkert dra dem själva.

Känns som om karrusellen kommer att snurra, hur det kommer att sluta kan bara spekuleras. Resultat... ja den som lever får se.

Med många saker finns det + och - så är det helt enkelt.

Skall vi lämna ämnet och gå vidare?

Någon som kan hjälpa att komma ihåg vilka som klarade kvalet till division 2? Vet att: Bele Barkarby IF IBF, Salems IF,Jakobsbergs IBF,Vallentuna IBK och Högalids IF är kvar. Nynäshamn och Vaxholm åkte ur. Kungsängen Bollstanäs och Täby gick upp. Men hur det gick för Vendelsö och HammarbyHöjden i sina kval vet jag ej.

Inga kommentarer: