Summa sidvisningar

fredag 26 augusti 2011

Favoriterna i Allsvenskan

3 matcher 3 förluster. Detta gäller för Granlo,Thorengruppen och Hammarby Handen föreningen som man kan mycket si och så om. Kommer till det senare.

Granlo har spelat mot Storvreta Sirius och Huddinge. Mot Huddinge testade man ett nytt system och det gick inte bra alls. Första och sista gången. Tur att det var träningsmatch för Granlo. Det är i träningsmatcher som man skall testa. Styrspel funkar alltså inte för Granlo.

Thorengruppen har samma facit 3 förluster. Dem har dock mött lag som är högre upp. Dalen och finska andra placerade från förra säsongen SPV med bl.a. Mika Kohonens lille bror Mikko Kohonen för att nämna 2 lag.

Hammarby Handen som tydligen inte gjort det som man skall i tid. Regelrätt är det som gäller. Deadline är deadline hur bra än sammarbete funkar mellan lagen. Nu försöker en viss Göran Berg göra en hel del för att stoppa sammanslagningen om jag nu har förstått rätt? Självklart finns det dem som vill ha det rätta rätt regler är till att följas. Jag tror att detta är vad en annan Mikael syftar på. Att skriva på kontrakt på fel vis är att slarva. Det funkar så länge det är en spelare som inte jagas men när det jagas så gäller det att vara först och skriva rätt kontrakt. Ställ hellre en fråga för mycket än för lite till förbundet.Inga kommentarer: