Summa sidvisningar

onsdag 10 augusti 2011

Haninge och SSL

I Haninge Kommun håller minst 1 lag på att få igång sina krafter och starta. Brandbergen skall ha sitt eget innebandy lag är det bestämt. Blir nog att starta i division 7. Laget är ett fotbollslag där vissa av spelarna vill röra på sig och spela något på vintern. Ingen specdiell info där.

SSL skall spelas. Torvalla kommer att ha ett lag i högstaligan. Men det kan vi kalla för permanent planlösning. Det skall byggas Haninge kommun får 2½ positiva nyhet. Handen/Hammarby ett koncept som kan bli guldvärd ( lägg då till att guldets värde har stigit ordentligt) Handens ungdomstalanger slås nu ihop med söders bröder. Av en analys som är pyyteliten har jag tagit fram denna kontenta. Yngre blandas med äldre det kommer att satsas en hel del på värvning och att få in från egna delar. En mix helt enkelt. Anders från Handen kommer att köra en hårdbromsning. Maktspelet med herr Sjögren kommer att bli något helt annat än det som det har varit innan. Mitman och Nordström kommer att köra rakt på inga om och men. Gissar att Handen gick ihop med Hammarby för att rädda i princip sitt liv. Från Handen har det nog varit spelarflykter när Pata har lämnat. Som plåst på såret kommer man med all sannorlikhet att få in spelare med det kapital man nu har. ( Innebandyspelare är fortfarande lågvärderade om du frågar mig. Väldigt lågvärderade).

Täby FC får en god och fin gratisplats. När säsongen är slut får vi se hur dem har utnyttjat den...

Kan vi komma överräns om att the final four kommer att vara AIK,Warberg,Storvreta och Täby precis som det varit förut också när det gäller SSL? Joker får vara Pixbo. Frågan är om Jönköping kan göra en Linköping och bli slutspelslag första säsongen?

Czech open börjar snart och vi får se vad resultatet blir där innan jag börjar rulla igång spekulations maskinen. AIK och Pixbo åker till Tjeckien. Här tippar jag vinnare Gnaget. Calebsson är inte med vilket minskar Pixbos chanser med en hel del... Menisken spökar.

1.Warberg
2. AIK
3. Storvreta
4. Täby
----------------------------------------
5. Pixbo
6. Dalen
7. Helsingborg
8. Falun
----------------------------------------
9. Sirius
10. Linköping
11. Jönköping
12. Umeå City
----------------------------------------
13. Tyresö Trollbäcken
14. Mullsjö

1 månad, 10 dagar, 4 timmar och 37 minuter kvar till första matchen som är Helsingborg-Pixbo .

Inga kommentarer: