Summa sidvisningar

torsdag 11 augusti 2011

Ulf Järvefelt VS Kenta Sjögren

Skribenten King Kong jämför Kentha Sjögren och att det kan bli samma som med Edsbyn föredetta "hedersordförande" Järvefelt. http://www.idrottensaffarer.se/affarer/2011/01/dokument-jarvefelt-han-blev-som-besatt

Järvefelt blev besatt i sin hemby Edsbyn och gjorde galna grejer. Han plockade ut miljoner från familjekoncern för att få Edsbyn till Bandytoppen med Guld i SM och Europa. 18,5 millar är en summa som många bara kan drömma om. Så mycket fifflades bort och skatteskulder blev kvar. Inte nog med detta. Det skulle visa sig att han redovisat dem som aktieköp. Aktier är en tillgång och jag antar att dem andra i bolaget hoppades på stor vinst. Men nej dem gick till Edsbyns IF ( Hemorten). När väl det skulle bli dags för skatteverket att ta över och likvidation var fallet så förstår nog många av er som läser att det inte går. Nu blir det 2 års fängelse om inte HD mildrar. Varför skulle HD ta upp detta fall och sänka straffet? Visserligen har Hovrätten sänkt till 2 år från tingsrättens 3 år för att dem anser att pengar till klubben Edsbyn är en god järning.

Det finns sådana som Percy Nilsson, Hugo Stenbeck Ian Lundin med mera som lyckats klara sig.

Handen och Hammarby har tillräckligt med sponsorer och kommer med all säkerhet göra så att Kentha kan gå den rätta vägen med sina placeringar.

Edsbyn är så litet att jag kan inte se att det skulle vara enkelt att få in miljonbelopp...

Inga kommentarer: