Summa sidvisningar

söndag 25 september 2011

0-0 0-0 5-0 och 17-2

2 matcher spelades i Junior division 3 serien. Handen-S/T IBK Handen hade p95 och p97spelare men vann med 5-0. Skogås hade ribbträffar och stolpträffar. Jag var protokollskrivare. Strandjungs fader var tränare i S/T. Tränare i Handen var Patrik Schantz. Man hade försökt med att plocka in Jirebeck till spel men han kunde ej... Den matchen var en jämn och sevärd match. Den andra Vendelsö-Värmdö 17-2 hade Vendelsö eget folk tack och lov kan jag skriva här och nu. Där fanns allt med. Utvisningar varav den grovaste M3 när domaren inte orkade längre med tränarens snack. Får man snacka med publik på matcherna? Ja det borde man få men akta er för att snacka om något som kan ha med domslut att göra. Domaren orkade inte med en av Värmdös tränare. En Värmdö spelare sade till en i publiken " dem ligger som ryggsäckar på oss". U2 protest mot domslut när domaren hörde. Värmdö hade med sig en handfull med spelare från A-laget. Alf,Linberg,Johansson,Lundewall, Thelberg med mera. Kommer Värmdö att ha samma trupp hela säsongen ut så vinner dem nog serien. Stockholminnebandy.nu har fått feting problem så resultat kan jag inte se därifrån. Har Strandhallen problem. Vad är i sådanafall problemet??? Eller är det andra problem som gör att en match som började 13:15 inte är rapporterad? Tyresö FBC-Bele Barkarby resultat tackas på förhand.
Resultat
HHöjden-Jakan 6-5
Tyresö-Bele Barkarby 6-10 Blomberg 2+3
Division 1 ÖS
Hansa-Kungsängen 4-6
Huddinge-Nacka 9-8 SD
Ackers-Sumpan 8-7 SD
Allsvenskan Norra
Duvbo-Hagunda 9-4
Järfälla-Uppsala 4-8
Älvsjö-GGIK 2-7
SSL
Jönköping-TT 4-5 Ferraresi gjorde 3+1. 604 i Jönköping för ett bottenmöte.
Warberg-Mullsjö 7-4 Dagens tusing står Warberg för 1440
AIK-Storvreta 5-7. En match som jag skulle kalla top match. Men publiken var inte direkt stor skara... 814. Kanske behövs en Arenamatch för att komma upp över 1000?
Täby-Helsingborg 9-7 562 sämsta hemmasiffran i SSL hittils.

Sirius-Falun imorgon. Men superettan är större för TV4 sport. Den som väntar på något gott väntar dock aldrig för .....?

Nästa helg är nästa helg och vi får se vad som händer tills dess...

Inga kommentarer: