Summa sidvisningar

måndag 19 september 2011

Dem Stora har vaknat.

Dem stora medierna har vaknat. Det skall komma mer och mer. Djurgårdens Moa Tschöp är med i DN. Det är så som det skall vara. Innebandyn kommer att få sin publicitet. DN är som jag skrev i förrgår en seriös tidning och absolut seriösare än aftonblaskan. Jag är säker på att det kommer att komma mer när innebandy säsongen har startat på allvar. Oavsett om repportern har spelat innebandy eller inte så är det intresset som gäller oftast. Att en fotbollsreporter skriver om innebandy basket handboll eller annan sport är det oftast negativt. Vinkeln är något som supportrarna till sporten inte kommer att gilla helt.

Dem stora medierna har vaknat.

I övrigt TT skall spela på Torvalla. TT har fått något positivt. Mika Packalén som på något vis mer eller mindre är från Tyresö har lagt smiles. Smilesarna visar säkert ironiska tecken.... Men tänk om det skulle hända att TT blir plats 8:a TT startar mot just Mika och hans AIK. Ett AIK som bygger om. Det finns en hel del att göra där i AIK säkert nu när det skall snittas ner på åldern.

Hur det Nya AIK kommer att klara sig är en fråga som skulle bli ett fiasko om dem inte kommer till slutspel. AIK måste vara med liksom Warberg, Storvreta med mera. Imorgon startar det hela.

Helsingborg-Pixbo startar imorgon. Det kommer nog att bli en bra start.

Finnarna och Zorro mot Rävarna. Vartv kan man se matchen via internet?

Jag väntar på att SVD skall komma med något om innebandyn. Idag är det Fotbollsderbyt mellan AIK-Djurgården som präglas som nummer 1.

1 kommentar:

klavberg sa...

svenskaspel.se sänder hela matchen. Gratis för dem med spelkort.