Summa sidvisningar

lördag 24 september 2011

Division 1 ÖS med mera.

Dem 2 första matcherna är på Lördag och på Söndag

Tullinge-Farsta. 1. Agenten mot Hajar. Yngre agenter. Hajarna har nu högre snittålder. Men jag tror att Tullinge på hemmaplan är något lagen kommer att få smaka på rejält.

Hässelby-Värmdö. 2. Bortalaget känns det som har en starkare och mer gedigen trupp. Men allt kan hända i innebandy.

På söndag spelas:

Huddinge-Nacka. 1. Spännande att se vilka som skall gå vidare till Allsvenskan denna säsong. Tullinges tränare tror på Farsta, Huddinge och Nacka. Huddinges försäsong har gått som rinnande vatten.

Åkersberga-Sundbyberg. 1. Ackers skall nog vinna denna om dem vill vara kvar. Inget jätte ont om sumpan men med Carman borta blir det nog lite smalt.

Hansa-Kungsängen. 1. Att åka till Gotland och möta ett taggat Hansa Hoburg kommer inte att vara en enkel resa. Division 1:s yngsta spelare måste nog finnas i Hansa. Det blir nog mycket se och lära... En spelare som är född 97 är uppskriven och jag kunde nästan inte tro mina ögon. Hansan är nog i serien för att etablera sig. Visby IBK har nog ett finger i detta lag. Det är helt klart att dem som stannar på Gotland men inte platsar i Visby IBK kommer att vara med här om dem inte vill trappa ner rejält.

När vi ändå är i gång med dem nedre serierna så kan vi passa på att tippa stockholms tvåan.

Salem-Grimsta. 1. Maimon visar sina coachtalanger... Men det känns som om Salem i skogsängen blir för mycket. Dock är det värt att skrällvarna.

Högan-Rosers. 1. Högan skall satsa vad jag har fått läsa. Spännande att se vad som är satsning.

Lidingö-Vallentuna. 1. Har nu inte varit i Lidingö men läste nyss att den är dålig. Väldigt dåligt.

HHöjden-Jakan 2. Jakan har en mycket bra chans. Rörlighet och fart gäller när man möter så mycket äldre herrar.

Inga kommentarer: