Summa sidvisningar

onsdag 21 september 2011

Gammalt kommer tillbaka och nytt skapas.

Det är bara att konstatera att har man inte råd så får man gå till en hall som har mindre hyra. Torvalla Sporthall är en sådan hall som har mindre hyra än Eriksdalshallen. Ingen nyhet att golvet i Torvalla sporthall är dåligt. AIK spelar på parkett också så detta blir en parkettduell. Det skall bli spännande att höra vad Kim Nilsson och KJ kan prestera i den mycket märkliga hallen. Torvalla har varit med i elitsammanhang förrut. Men det var bra tag sedan. Ny spelare har kommit in och gamla spelare har gått ut. AIK har t.ex. inte Fischerstöm längre. Fischer som spelat bra många matcher i Torvalla och trännat ett antal gånger i den hallen. Lohrendal har spelat där men frågan är om hallens studselistuds parkett sitter i ryggmärgen. AIk har skapat något helt nytt. Har inga jumbo förväntningar. Ser det mer som en spänning än något jag skulle lägga högt tryck på. AIK är dock alltid AIK.

TT har sin Benji,Dahmén och Näsman/Ferraresi. Negativt för truppen är att Lithén inte kommer att vara med. Kevin Björkström verkar ha gjort en kanon försäsong och det skall bli trevligt att se på innebandy.se vad han har lyckats med efter matchen idag.

Packalén skriver om "derbyt" http://blogg.innebandymagazinet.se/mikapackalen/2011/09/20/en-valdigt-speciell-dag/

Även Trond Ringwall som varit med länge vänder nu hem till sitt Visby.

Igår var det gammalt. Zorro har funnits med länge och jag håller fullständigt med rubriken: http://zerpo.blogg.se/2011/september/allvarligt-talat-ar-inte-zorro-lite-90-tal.html

Zorro är helt och hållet 90-tal och Janne Tähkäs uppfinning. Vill minnas att finländska Fatpipe började med skålningen och kallade en av sina klubbor för Tähkä. Dock verkar det som om Runnestig kommer att fortsätta med konsten och han vet hur man gör för att inte misslyckas. 4 mål av 5 för sitt Pixbo och räddning av 1 poäng. Det är värt att zorra om man heter Peter Runnestig helt enkelt.

Nya saker kommer säkert att skapas. Det finns påhittiga och uppfinnelserika tillverkare och spelare...

T.ex. är det nya bollar som marknaden söker. Olika färger tycker tydligen konsumenterna är häftigt och tillverkarna fortsätter med att mala på.

Nya sorters klubbor tillverkas och nya motiv på målvaktshjälmarna....

Ny säsong och ny tipsrad är på gång. PS. Bloggaren kommer inte att satsa pengar. Bloggaren räknar sudden som vinst till skillnad från spelbolagen. En vinst är en vinst och 2 är mer än 1. Tipsmodellen är för övrigt från Svenska spel. Bloggen kommer inte att köra med Handicap 0-0 spel är det som gäller.

Falun-Täby 2. Över 12 mål. Ricky Hyvärinen.

Linköping-Warberg 2 Under 10 mål. Jim Canerstam

TT-AIK 2. Under 11 mål. Kim Nilsson.

Umeå-Dalen 2. Under 11 mål. Peder Bodén

Mullsjö-Jönköping 2. Under 11 mål. Tillbaka igen Johan Andersson.

Storvreta-Sirius 1. Över 11 mål. Mika Kohonen.

Skrällvarning på TT-AIK och Mullsjö-Jönköping.

Allsvenskan väntar jag med tills Svenska spel har kommit med sina tips.

Inga kommentarer: