Summa sidvisningar

torsdag 15 september 2011

Hungriga vinner mätta.

Börjar med att skriva att nästa lag som tippade är Thoren. Thoren tippar på att Balrog,Duvbo och Alba skall ner. Mycket lika dem andra. Granlo skall vinna vilket också är samma som dem tidigare. Nyckelspelarna är Erik Ställ + dem andra 2 målvakterna.

Kan också meddela att Caperio Täby har tippat nu. Det är Magnus Jäderlund som tagit på sig ansvaret där. Mullsjö och Umeå City får resa hemmåt om Jäderlund får välja. Spännande nog lägger han sitt lag som sista slutspelsplats. Täby vill inte "Haussa" AIK som etta.

Hungriga vinner mätta förlorar. Järfälla verkar hungriga och vinner en hel del nu. AIK förlorade mot Järfälla. HH är mätta efter sitt guld i Kallsta och en träningsmatch kan man släppa. Värmdö får upp sitt självförtroende efter att ha kommit sist i sin grupp i samma turnering som HH vann.

HH har förlorat mot Farsta som vill nog visa toppklass i serien under. Åkersberga ledare triggar upp sitt lag efter försökt att vara med och stoppa sammanslagningen HH. Är det kassan som skinar i Åkersberga då det kan inte handla om upp/nedflyttning eller är det rädslan för att fler skall välja Täby FC som är problemet. Det kan jag bara spekulera i...

Läste att Björnovic försökt lämna kommentar. Kan det vara samma problem som jag har med att publicera. Jag kan inte bara trycka på publicera rutan. Tyvärr måste jag trycka på enter knappen på tangentbordet efteråt. Orkar inte flytta orkar inte börja om. Jag är här för att stanna så länge inte systemet pajar helt. Alltså 1. Tryck på publicera kommentar 2 tryck enter efteråt. 3.Funkar inte det så är det knas med systemet.

Inga kommentarer: