Summa sidvisningar

tisdag 20 september 2011

Medierna och ekonomin.

Det måste jagas. Telefonerna skall vara heta. Ibland måste man kunna ta en samtalskostnad. Har ni klubbägare prövat att ringa till media och fråga om ett reportage. Innebandymagazinet är en liten fläck bland lokalmedia och andra stora medier som går runt hela landet. Innebandy säsongen kommer ta fart och det gäller att visa varför just innebandyn skall vara etta. Kontakt måste skapas. Gå ihop ett helt gäng känner någon av er en politiker be den då om ett löfte att få utveckla innebandyn mot ett löfte att alla i hela laget + fans röstar på honom/henne.

Haninge kommuns moderater folkpartister med mera fick bekänna rejäl färg och en konstgräsplan skall byggas i Brandbergen. Dem gick tro eller ej 2 kommunpolitiker som fanns med i Socialdemokraterna och som brukar kolla på Brandbergens fotboll. Dem bestämde för att plocka in röster och skulle inte fotbollsplanen komma fram så skulle alla dem andra rösta på dem 2 politikerna för att fotbollsplanen skulle bli sann. Det gäller att kunna ha kontakter och makten över maktpersonerna. Rösta på den personen som du tycker passar dina idéer bäst och vill mest som du vill. Rösta i valet. Att sitta och tycka att man har ingen röst är att nedvärdera dig själv och övervärdera andra och inte ta vara på dina rättigheter.

Det gäller att kunna höja sin röst och ha kontakter.

Ekonomin kan lösas genom samtal. Gå aldrig med det första avtalet som kommunen/hall ägaren kommer med. Försök alltid att sänka kostnaderna. Låt den styrande få tänka efter. Våga säga att föreningen är nära konkurs och att om inte föreningen får sänkt hyra så kommer ägaren att tappa helt och hållet. Privata sponsorer. Stora som små måste komma in långsiktiga som håller flera år är det bästa och tryggaste.

Ett fall som vi måste få bort är resor som inte har med släkt. Du har hela sommaren på dig att åka till Italien,Spanien och andra medelhavs länder. Vad finns det i det där jävla Thailand. Gås jackor är det det vi söker? Är det fest och sprit ni söker välkommen till gamla öststats länderna. Att åka för att det är kallt här i norden. Har aldrig varit i östra delarna av asien. Eurasien har jag varit ( Turkiet) men inte längre och jag känner att jag har inget att hämta där längre borta. Ni som spelar innebandy på toppnivå är det jag skriver om nu. Vad har ni att hämta där borta under säsongen. Släkten skall det tas hand om. Det som är din pappas mammas mormors farmors med mera kommer i någon procent och vara ditt. Där finns det att hämta för visst vill du hellre ha en del av ett hus som är i god skikt eller en gård eller liknande än att ha en sliten gård. Dessutom skall du tänka på att farmor och farfar med mera har skött om dig när du var liten.

Dessa semester resor med andra ord skall bort. Semester får du ha när säsongen är slut.

Att träna på obekväma tider kan dock bli svårare. Då krävs nog att ekonomin visar sin styrka. Mindre arbete och lön kommer att behöva kompenseras och i en dålig ekonomi blir det inte direkt bättre....

Inga kommentarer: