Summa sidvisningar

måndag 31 oktober 2011

Härlig dag med HH

Mitman gör det som en tränare skall göra. Rådjur Gafvelin gjorde det som skulle vara hans jobb, Junne vet jag redan är den tysta av dem 3. Junne jobbar i det tysta för det mesta. Kentha lite då och då. Kentha är mera för att gå till media typen. Schantz aj aj aj den mannen är inte lika bra nu. Handen hade ju mera att Pata skulle ha boll och man ställde upp. Schantz är inte den där stjärnan verkligen inte. Berglund och Jirebeck gör det mycket bra.

I Gävle var det inte Billy Nilsson. Jag satte mig brevid Kevin Björkströms Fader och oj vilka kloka ord han sade. "Det är inte samma spelare som för ett år sedan. Hemlängtan? Det kan inte vara många kilometer från Uppsala till Gävle. Runt 8 mil. Det borde man kunna fixa när man fått en landslagsplats förra säsongen så snabbt. Kompisarna visst. Krismöte i Gävle nu???

Hasselberg var inte med. Hassel Trassel hade lyckats trassla sig till att bli sjuk. Jag höll på att gå hem redan efter första perioden i TT-Falun när Parre slarvar så ordentligt. Tack HH grabbarna för att ni var kvar.

Fortsätt på samma väg som den tredje perioden så skall ni ta dem.

Inga kommentarer: