Summa sidvisningar

onsdag 12 oktober 2011

Hur mår maskinen??? Mullsjö riskerar... Sågen går.

Magnus Maskinen Svensson. Skall han spela idag? Utan den maskinen är Warberg som ett lag som liknar en krasch. Warberg har inte tillräckligt med bredd. Tyvärr trist men en simpel enkel sanning. Hur har besiktningen och behandlingen/reparationen gått? Magnus Svensson är en trygg spelare för Warberg att ha bakom sig lika tryggt som att ha en chaufför och ha en fulltankad bil. Utan Svensson känns det som om Warberg är en bil som fått som kör på med bensin men mätaren blinkar varning varning.

Visst det är inte enkel att komma till Sparbanken i Warberg och hämta maximal utdelning. Storvreta kommer att vinna idag om inte Warberg är på topp och Maskinen inte spelar. Magnus Svensson gives the power on the floor.

Warberg har inte maxbredd. Däremot har dem haft maximal otur med skador sjukdomar med mera. Det går mot Mullsjö.

Personligen tycker jag att man tar en stor risk när man kör med nästan bara spelare som övriga sverige inte har koll på. Sankell Gillek Hessmer Hedlund. Komplement dem 2sista. Jag ser en risk att Mullsjö åker ur. Denna gång får man inte med sig JIK och då är vi tillbaka på ruta skratta tillbaka.

Jönköping kommer att bygga en trupp runt Coach Momén och J. Anderson Mullsjö riskerar att bli ett slags JIK B igen eller JIK TIF JIK Talang innebandyförening. Mullsjö kommer att ha sitt lag... Men laget riskerar att finnas i Allsvenskan Södra....

Sågen går därför till Pixbo som bara spelar 2-2 mot Mullsjö. Time out med endast 13 sekunder kvar av matchen tar Pixbo time out. Vad varför inte tidigare? Väntar man med att ta den inför Sudden? Det är dåligt Pixbo. Förresten vart var Runestig? Tyckte han att den där korvkiosken som han har skickat till tjänar för bra eller? På lördag vet vi vad som händer. Ingen Zorro efter klockan 17:00. Brännberg hör det ihop med Brandbergen. (förorten strax norr om Torvalla).

PS: Att avtal avbryts med villkor är inte bara ett fall för innebandyn. Kinesiska företaget Pang Da hoppar nu av. Villkoret var enligt dem att Saab inte skulle gå i rekonstruktion.Kinesiska Pang Das avtal med Saab Automobile gäller inte sedan företaget gick in i en rekonstruktion, säger Pang Das styrelseordförande enligt Reuters. Missförstånd, kontrar Saab.

Ordföranden, Pang Qinghua, ska ha gett kommentaren till reportrar i samband med ett branschseminarium i Chengdu på onsdagen. Han tillade att den kinesiska sidan ännu inte har lämnat in något förslag till Kinas regering avseende Saabaffären, skriver Reuters.

Inga kommentarer: