Summa sidvisningar

torsdag 6 oktober 2011

Man måste våga.

Våga använda unga talanger. Våga använda ett brett sortiment. Våga använda olika taktiker. Våga våga våga. Våga hävda dig. Den sistnämnda är jag som moder. Fader är bra på att hävda sig. Spelare måste våga hävda sig och ta rollen och kliva fram. Precis så är det med allt annat. Jag kommer mer till det andra längre fram i bloggen. Är något fel så skall man våga kritisera. Men samtidigt måste man kunna möta motpartern. Det går inte med att enbart skriva/säga håll tyst. Debatten behöver flöda på och ha olika flöden. Dem lata (eller vad vi nu skall kalla dem som inte kan det här med debatter) brukar vara dem som kallar det för sandlådenivå. Men om alla är tysta så kommer vi ingenstans. Inga idéer inga synpunkter inga förändringar= En liten klick personer högst upp kommer att styra precis som dem vill. Innebandyn kommer att behöva människor som bollar runt med idéer. När spelarna springer och gör som dem vill så blir det inte bra. Tänk att sportchefen varnar och tränaren säger gör inte så ta det lugnt istället eller liknande. Om du lyssnar blir det nog vinst men lyssnar du inte som spelare bidrar du till en förlust. Detta är vad som hände för HH när dem mötte Hagunda.


IBK Handen-FBC Uppsala 1. Vart jag har Uppsala vet jag inte riktigt.
Järfälla IBK-IBK Alba 1. Psykologiskt övertag för Järfälla som vann en träningsmatch mot Alba. Alba är inte bra.
Team Thorengruppen SK-KAIS Mora IF 1. Thoren mot Kais. Thorengruppen har ett gediget lag som kommer att vara i toppen.
Balrog B/S IK-Granlo BK 2. Vilken trupp Balrog än har så är Lundberg med mera ruskigt hungriga. Fotbollen mot Allsvenskan,Basket redan högst upp och Timrå är ganska nära geografiskt och även dem uppe i Elit. Innebandyn snart också...
Älvsjö AIK-Hagunda IF 2. Hagunda kontrar sönder Älvsjö.
Duvbo IK-Gävle GIK 1. Gå till denna match och spara pengar om du nu skall till Caperio-Linköping. SSL är dyrare men med sammarbete så blir det billigare. Tyvärr så är Täby för långt för mig.

Varför började jag med detta då? Jo fader och jag såg nyheterna tillsammans igår. Socialdemokraternas Håkan Juholt måste våga träda fram. Våga trycka på mot Moderaterna säger fader helt plötsligt.

Kina har inte tillräckligt med arbetare och det blir tomma lokaler som skall uthyras. Nu menar jag billiga arbetare. Det har blivit överkapitalisering i denna värld. Ironiskt nog kom en tanke från oss alla 3. Vi kanske borde flytta till Kina och skaffa arbete där...

Idag är det Horace Engdals tur att välja ut vem som vinner nobelpriset i litteratur. Låt mig gissa att något som har slagit till politiskt vinner. Har dock ingen koll på vilka som är med på kandidatlistan. Orhan Pamuk och Mario Vargas Llosa har båda skrivit med politiska intryck. Pamuk har skrivit om Kurderna och Folkmordet på Syrianer och Assyrianer. Något som enligt Turkiska lagarna är förbjudet. Det handlar om att försöka täcka hemligheter. Vargas har skrivit om Kuba,Peru medmera och även varit politiker.

En större nyhet har kommit till Världen. Den tjocka damen har sjungit klart för en väldigt speciell man. Steve Jobs har avlidit. 56 år gammal blev han. Grundare och frontfiguren för det mobila jätteföretaget APPLE.

Inga kommentarer: