Summa sidvisningar

torsdag 13 oktober 2011

SSL och Allsvenskan Norra tips.

Hide-a-lite Mullsjö AIS-Caperiotäby FC 2. Det finns inte mycket att hämta för Mullsjö Snarare inget alls. Täby kan nog nästan komma utan tjock-kedjan här också precis som dem tydligen gjort i DM.
Tyresö Trollbäcken IBK-Pixbo Wallenstam IBK 1. Hoppas på TT ( Se förra inlägget i bloggen).
Storvreta IBK-IBK Dalen 1. Tuff och hård match det är kvartfinal repriser i dubbelbemärkelse.
Umeå City IBK-FC Helsingborg 2. Norr mot söder. Men omvänt i tabellen. Helsingborg är högre upp än City i tabellen.
Linköping IBK-IBF Falun 2. Hoppas inte att Carlström fortsätter med sina assister. Kevin Björkström i TT och Faluns Carlström delar förstaplatsen i assistligan.
AIK IBF-Warberg IC 2. Kim Nilsson hejdå med dig gör inte saker som du inte skall göra gå inte tillbaka för att tro att du kan göra ångerrätt med domarna. Svensson och Eskelinen har kommit igång.

Jönköpings IK-IK Sirius IBK 1. Anderson bröderna Johan och Mikael kommer att köra över dem svartblåa.

Alsvenskan Norra.
KAIS Mora IF-IBK Handen 2. Detta lag vad dem än heter så kommer just det laget men namnproblem vinna.
Gävle GIK-Team Thorengruppen SK. 2. Powerplay räcker inte mot Carlbom och company även om jag önskar all lycka till GGIK.

Hagunda IF-Balrog B/S IK 2. Det spelande laget från Botkyrka kommer att vinna. Det kontrandelaget kontringsgunda är Hagundas andranamn.
FBC Uppsala-Älvsjö AIK 1. Hejdå Älvsjö tyvärr så ses detta lag nästa år i division 1 ÖS
IBK Alba-Duvbo IK 2. Alba har inte mycket kött på benen i jämförelse med Duvbo. Erik Isaksson får visa sina intelligenta och publikvärmande målchester.
Granlo BK-Järfälla IBK 1. Granlo har full respekt för Järfälla. Läste i bloggen som Granlo har i Sundsvalls tidning. En tidning jag läser om Giffarna. Känner en av deras nyförvärv hyfsat bra.

Inga kommentarer: