Summa sidvisningar

lördag 1 oktober 2011

Vad händer emellan.

Vendelsö-Lidingö spelas 12:15 och är säkert klar vid 14:15 om det inte blir mycket strul. TT-Warberg börjar 17:00. Så vad händer där emellan? I ärlighetens namn hade jag inte räknat med så långt avstånd. Det blir med andra ord ingen TT-Warberg för mig. En mindre eller mer spelar nog ingen roll. 100 kronor är inte så jätte mycket med tanke på vad hallhyra och hela arrangemanget kostar. Dessutom känns det som om TT kommer att fixa fullt igen eller i alla fall nästan fullt. Kanske inte så fullt att det inte går att se men nästan i alla fall.

TT-Warberg hade varit roligt att se men p.g.a. att jag kollade fel på tiden så blir det nog inget tittande. Den kan jag se hur det gick efteråt. Det blir så när man hastigt och lustigt skall planera vad man vill göra en vecka framåt.

Falun klarade 5-5 igår borta mot Helsingborg. Starkt jobbat Falun och det är bara att konstatera att strömx2 skall ta Falun till slutspel.

Idag skulle jag lägga in tips division 1 ÖS hade jag bestämt.

NW-Tullinge. 1. NW kommer helt klart att ställa till med big problems och det kan betyda vinst på hemmaplan mot ett Tullinge som är föryngrat.

Värmdö-Täby FC. 1 Ställer man upp ett lag som har nästan bara juniorer och ändå spelar i juniorserien också så blir det svårt. Men visst i Värmdö kan det bli tufft för borta laget också. Täby får en lång lång resa att åka.

IF HH-Farsta 2. HH skall inte stoppa Farsta då man inte lyckades att stoppa Kungsängen. Klar Farsta seger om inte sjösjukan stoppar. Tabletterna finns till dem som det behövs...

Sundbyberg-Hässelby 2. Tror att Hässelby kommer att vinna i Hallonbergen...

Kungsängen-Huddinge. 2. Huddinge kommer att vara betydligt svårare än Hansan. Kareliusson kommer att ha det karusellkul med Kungsängen.

Bollstanäs-Ackers. 1. Bollstanäs vinner med sin rutinerade trio Fridnér, Christian Isaksen och Larsson ( finns 2 Isaksen i laget).

Då var det slut på den saken. Nästa hållplats är frukost. Trevlig helg alla läsare.

Inga kommentarer: